search
Sylvia Geersen wordt 'De Bachelorette': binnenkort al op Videoland
Series / Trailer

Sylvia Geersen wordt 'De Bachelorette': binnenkort al op Videoland

Er komt weer een nieuw seizoen van 'De Bachelorette' aan, waarin de kandidaten dit keer het hart van Sylvia Geersen proberen te veroveren.

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van de Bachelorette op Videoland, met dit keer niemand minder dan Sylvia Geersen in de hoofdrol. En we hoeven niet lang meer te wachten, want begin volgende maand zijn de eerste afleveringen al te zien.

In het vorige seizoen van De Bachelorette in 2020 streed een aantal mannen nog voor de liefde van Gaby Blaaser. Daarna waren er in 2021 Tony Junior en in 2022 Thomas van der Vlugt als De Bachelor. Nu is dus de beurt aan Geersen in het aankomende seizoen.

Opnieuw in Zuid-Afrika


Vanaf 2 februari is te zien welke kandidaten zich allemaal hebben aangemeld om de strijd voor Geersen aan te gaan. Het programma speelt zich dit keer in Zuid-Afrika af, net als het seizoen met Blaaser.

In een trailer die Videoland uitgebracht heeft om de releasedatum bekend te maken, zijn ook alvast een paar beelden te zien. Hierin zien we alleen nog geen kandidaten, dus om te zien wie in de race zijn om het hart van Geersen te veroveren moeten we nog even een paar weken geduld hebben.

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is vanaf 2 februari te zien op Videoland. Hieronder zie je alvast de trailer.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen