search
'How I Met Your Mother'-ster Josh Radnor keert graag terug in spin-off
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother'-ster Josh Radnor keert graag terug in spin-off

'How I Met Your Mother'-ster mailde met Hilary Duff over spin-off

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie How I Met Your Mother was jarenlang een hit. De spin-off serie How I Met Your Father heeft de haast onmogelijke taak om het succes van haar voorganger te evenaren.

Bekende gezichten


Verschijningen van de oude castleden zijn altijd een handig middeltje om meer kijkers te trekken. Zo verscheen Cobie Smulders als Robin Scherbatsky in de finale van het eerste seizoen van How I Met Your Father.



Niet alleen Cobie Smulders was een terugkerend element uit How I Met Your Mother. Ook Laura Bell Bundy keert terug als Robin's oude co-host Becky. En natuurlijk kan Kyle McLachlan's "The Captain" niet ontbreken.

Josh Radnor


In een recent interview sprak acteur Josh Radnor over een eventuele terugkeer als Ted Mosby, het hoofdpersonage uit How I Met Your Mother.

"Ik heb een heel fijn e-mail verkeer gehad met Hilary Duff," zegt Radnor, "we hadden het over de hoofdrol in 'How I Met...' en Hilary heeft publiekelijk gezegd dat ze me graag in de show had, dus ik zeg geen nee tegen een uitnodiging."

Risico


Terugkeren in een spin-off of reboot is altijd interessant. Het kan helpen, maar het kan ook de serie tegenwerken: zo hebben de nieuwe personages minder goed de kans om zich te ontwikkelen en hun waarde te vinden.

Of we Josh Radnor daadwerkelijk zullen zien als Ted Mosby is nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat seizoen 2 van de serie flink anders zal zijn dan het eerste! Het tweede seizoen zal vanaf 24 januari op Hulu en Disney+ te zien zijn.

Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen