search
Deze week veel nieuws op NPO met o.a. 'Murky Skies' en 'Napels aan de Noordzee'
Series / Nieuws

Deze week veel nieuws op NPO met o.a. 'Murky Skies' en 'Napels aan de Noordzee'

Deze programma's komen deze week nieuw op tv of zijn te zien bij NPO Start.

Iedere week verschijnen er weer nieuwe programma's op de Nederlandse televisie, die ook te vinden zijn op NPO Start of NPO Plus. Hieronder een kort overzicht van wat Nederland de komende dagen te wachten staat!

Napels aan de Noordzee | PowNed | Op 9 januari te zien op NPO 2 of bij NPO Start



In deze documentaire wordt politicus Richard de Mos drie jaar lang gevolgd tijdens zijn strijd tegen de aanklachten van het Openbaar Ministerie en in zijn zoektocht naar eerherstel. Gesprekken met betrokkenen, waaronder de Haagse burgemeester Jan van Zanen en en onderzoeksjournalist Joep Dohmen van de NRC, komen langs om licht te werpen op deze weggemoffelde zaak.

Bekijk de trailer via NPO Start.

Het echte leven in de Dierentuin seizoen 4 | NTR | Vanaf 14 januari op NPO1, NPO Start en NPO Plus



Dit programma zet de dieren van de dierentuin in de hoofdrol en volgt gedurende de sleur van de dag hun alledaagse leventjes. De panda's, bonobo's en beren van Ouwehands Dierenpark komen allemaal langs en laten zien hoe de Nederlandse Animal Planet eruit kan zien.

Gemist: Murky Skies | VPRO | vanaf 5 januari op NPO 2 en NPO Start, bingen op NPO Plus



In deze driedelige documentaire van de Israƫlische regisseur Noam Pinchas wordt voor het eerst vanuit een internationaal perspectief de vliegramp onderzocht die de Bijlmer in 1992 trof. Onverklaarbare ziekten, verdwenen bewijsmateriaal, een mysterieuze lading en de ontbrekende 'zwarte doos' komen allemaal pijnlijk hard aan bod.

Bekijk de documentaireserie nu al bij NPO Start.

Aanbevolen artikelen