search

Ons nieuws van maandag 9 januari 2023

Tweede seizoen van 'Carnival Row' met Orlando Bloom en Cara Delevingne krijgt een trailer!
Series / Trailer

Tweede seizoen van 'Carnival Row' met Orlando Bloom en Cara Delevingne krijgt een trailer!

De geliefde serie van Prime Video heeft dan eindelijk een trailer voor seizoen 2.

In 2019 verscheen op Prime Video de prijzige fantasyserie Carnival Row. De ontvangst onder de critici was wat mager, maar de kijkers waren erg enthousiast. Volgende maand verschijnt seizoen 2, hieronder de trailer.

In Carnival Row zien we verschillende mythische wezens voorbijkomen en het verhaal gaat over een wereld waarin macht, onopgeloste liefde en sociale aanpassingen de vrede in de weg staan.

Trailer seizoen 2


In de serie zijn er rollen voor onder meer Orlando Bloom, Cara Delevingne, Simon McBurney, Tamzin Merchant, David Gyasi, Andrew Gower, Karla Crome en Jared Harris.

Het nieuwe seizoen zal gelijk ook de afronding van de prijzige serie zijn en waar het eerste seizoen nog bestond uit acht afleveringen, krijgt het tweede seizoen er twee extra.



Vanaf 17 februari


"Nice to see you again, citizens," valt er op YouTube te lezen bij de trailer. Hieronder ook de poster die bij het nieuwe seizoen hoort.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze week veel nieuws op NPO met o.a. 'Murky Skies' en 'Napels aan de Noordzee'
Series / Nieuws

Deze week veel nieuws op NPO met o.a. 'Murky Skies' en 'Napels aan de Noordzee'

Deze programma's komen deze week nieuw op tv of zijn te zien bij NPO Start.

Iedere week verschijnen er weer nieuwe programma's op de Nederlandse televisie, die ook te vinden zijn op NPO Start of NPO Plus. Hieronder een kort overzicht van wat Nederland de komende dagen te wachten staat!

Napels aan de Noordzee | PowNed | Op 9 januari te zien op NPO 2 of bij NPO Start



In deze documentaire wordt politicus Richard de Mos drie jaar lang gevolgd tijdens zijn strijd tegen de aanklachten van het Openbaar Ministerie en in zijn zoektocht naar eerherstel. Gesprekken met betrokkenen, waaronder de Haagse burgemeester Jan van Zanen en en onderzoeksjournalist Joep Dohmen van de NRC, komen langs om licht te werpen op deze weggemoffelde zaak.

Bekijk de trailer via NPO Start.

Het echte leven in de Dierentuin seizoen 4 | NTR | Vanaf 14 januari op NPO1, NPO Start en NPO Plus



Dit programma zet de dieren van de dierentuin in de hoofdrol en volgt gedurende de sleur van de dag hun alledaagse leventjes. De panda's, bonobo's en beren van Ouwehands Dierenpark komen allemaal langs en laten zien hoe de Nederlandse Animal Planet eruit kan zien.

Gemist: Murky Skies | VPRO | vanaf 5 januari op NPO 2 en NPO Start, bingen op NPO Plus



In deze driedelige documentaire van de Israëlische regisseur Noam Pinchas wordt voor het eerst vanuit een internationaal perspectief de vliegramp onderzocht die de Bijlmer in 1992 trof. Onverklaarbare ziekten, verdwenen bewijsmateriaal, een mysterieuze lading en de ontbrekende 'zwarte doos' komen allemaal pijnlijk hard aan bod.

Bekijk de documentaireserie nu al bij NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 7 nieuwe series waaronder 'Vikings: Valhalla' en 'Kung Fu Panda'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series waaronder 'Vikings: Valhalla' en 'Kung Fu Panda'

Mysterie, drama en epische verhalen voeren deze week de boventoon.

Deze week komt Netflix met 7 nieuwe series en seizoenen. Er komen animaties, dramaseries, historisch geweld en criminaliteit voorbij.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Vikings: Valhalla (seizoen 2)



Verschijnt op: 12 januari
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis:
Het vervolg op Vikings speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen van het origineel af en draait om de avonturen van Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada en de Noorse koning Willem de veroveraar.




Kung Fu Panda: The Dragon Knight (seizoen 2)



Verschijnt op: 12 januari
Genre: Avontuur / Animatie
Kijk op Netflix

Synopsis:
In deze serie volgen we Po die een partnerschap aangaat met de Engelse ridder Wandering Blade om samen een collectie van vier machtige wapens te vinden voordat een mysterieuze paar wezels ze vinden in een poging de wereld van de ondergang te redden.




Sky Rojo (seizoen 3)



Verschijnt op: 13 januari
Genre: Actie / Criminaliteit
Kijk op Netflix

Synopsis:
Coral, Wendy en Gina slaan op de vlucht op zoek naar vrijheid terwijl ze achtervolgd worden door Romeo, hun pooier van de Las Novias Club alsmede zijn handlangers Moises en Christian.




Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

9 januari: Trolley (seizoen 1) - Drama - Door een plotselinge tragedie moet de vrouw van een raadslid uit haar privéleven stappen en gedwongen de familiegeheimen en haar eigen moeilijke jeugd confronteren.

11 januari: Sexify (seizoen 2) - Komedie - Om een innovatieve sexapp te ontwikkelen en daarmee een tech-wedstrijd te winnen moet een seksueel onervaren student en haar vrienden de spannende wereld van intimiteit verkennen.

12 januari: The Makanai: Cooking for the Maiko House (seizoen 1) - Drama - Kiyo is een zogenoemde Makanai (iemand die het eten bereidt) die in een huis leeft waar aspirant geisha's allemaal samenleven.

13 januari: Break Point (seizoen 1) - Sport - In deze documentaire worden professionele mannen- en vrouwentennissers gevolgd gedurende vier Grand Slam toernooien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laat je verrassen door deze gave 'Glass Onion'-video: dolle boel op de set
Films / Video/clip/featurette

Laat je verrassen door deze gave 'Glass Onion'-video: dolle boel op de set

Netflix heeft een mooie video online gezet met BTS-beelden van de tweede Knives Out.

Netflix heeft op dit moment een enorme hit te pakken met Glass Onion: A Knives Out Mystery, het vervolg op de eerste film uit 2019. De mysterieuze misdaadkomedie staat nog altijd hoog in de Top 10 van de streamer.

Nu Netflix een gave docu online gezet. "Ik kan me herinneren dat ik met Daniel op de set stond. We spraken over of het publiek wel warm zou lopen voor een nieuwe film," aldus regisseur Rian Johnson in de beelden van bijna een half uur. Die twijfel is ondertussen wel weggenomen.

Go Behind the Scenes


In onderstaande video met de titel Go Behind the Scenes zie je hoe de cast en crew zich enorm vermaken met het opnemen van de verschillende scènes.

We horen ook dat er heel wat geïmproviseerd werd door de acteurs en dat dit leidde tot heel wat applaus en lachmomenten.



Nu op Netflix


Glass Onion: A Knives Out Mystery, met onder meer Daniel Craig, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson en Dave Bautista, is uiteraard te zien op Netflix.

Hieronder ook nog een leuke video over de visuele effecten in de film.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Madoff: The Monster of Wall Street'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Madoff: The Monster of Wall Street'

Sterke documentaire over de cultuur van hebzucht die geleid heeft tot de grootste ponzifraude ooit.

Regie: Joe Berlinger | Cast: Joseph Scotto (Bernie Madoff), Cris Colicchio (Peter Madoff), Isa Camyar (Frank DiPascali), e.a. | Afleveringen: 4 | Speelduur: 54-77 minuten | Jaar: 2023

In 2008 kwam de enorme fraude van Bernie Madoff aan het licht. Hij had mensen voor in totaal meer dan 65 miljard dollar opgelicht. Madoff stond tot dan toe bekend als respectabele figuur op Wall Street, maar in het geheim gaf hij leiding aan een enorme zwendel. De documentaire Madoff: The Monster of Wall Street onderzoekt de man en zijn praktijken. Was hij echt zo'n hebzuchtig monster of maakte de gelegenheid de massafraudeur?

In de eerste aflevering blijkt al snel dat Madoff altijd als doel had een succesverhaal op Wall Street te worden en stinkend rijk te zijn. Al bij zijn eerste baantje, op het kantoor van zijn schoonvader, vond hij een manier om op een niet geheel reglementaire manier geld te verdienen. Alhoewel dit toen nog op zeer kleine schaal gebeurde, bleek dit een blauwdruk te zijn voor zijn verdere loopbaan.

Madoff hield zich bezig met een zogeheten ponzifraude. Hij beloofde een hoog rendement aan beleggers, maar belegde in feite nooit hun geld. Madoff betaalde deze hoge rente uit door steeds nieuwe beleggers aan te trekken die hij hetzelfde beloofde. Zo stopten steeds meer mensen geld in zijn fonds, dat dus eigenlijk helemaal niet bestond. Ondertussen kochten hij en zijn handlangers steeds grotere huizen en luxe jachten van het geld.

Bijzonder is hoe Madoff tegelijkertijd een door Wall Street veelgeprezen legale onderneming had. De serie brengt mooi in beeld hoe dit bedrijf zich op de achttiende en negentiende verdieping bevond, terwijl op de zeventiende fraude werd gepleegd. In plaats van mooie kantoren was hier een ruimte waar tussen de opgestapelde dozen een criminele organisatie actief was.

Madoff: The Monster of Wall Street bevat interviews met betrokkenen, slachtoffers, journalisten en FBI-agenten, evenals archiefbeelden van Madoff zelf, maar maakt ook veelvuldig gebruik van reconstructie met acteurs. Deze geven kleur aan het verhaal, vooral vanwege de gelijkenissen van de acteurs met de echte personen, al zien we Madoff vooral champagne drinken, sigaren roken en af en toe iemand uitfoeteren.

Ondanks deze keuze zit er uitermate veel onderzoek in de serie en wordt het minutieus uitdiepen van details niet geschuwd. De opbouw van het verhaal is gedegen en journalistiek onderbouwd. Zo ontstaat een complex portret van hebzucht. De ongekende inhaligheid ligt zeker niet alleen bij Madoff zelf, maar ook bij mensen die belegden in zijn fonds.

Misschien nog wel het schokkendste van het hele verhaal is dat de SEC, de Amerikaanse financiële waakhond, meerdere keren werd gewaarschuwd over de praktijken van Madoff. SEC-medewerkers werden ingepalmd door zijn charme en deden hun werk uiteindelijk niet omdat Madoff zo'n gerespecteerde naam in de financiële wereld was. Een wiskundige die destijds voor een andere bank werkte vertelt dat hij al snel door had dat er sprake was van ponzifraude en probeerde dit jarenlang tevergeefs bij de SEC kenbaar te maken.

Pas in 2008, in de nasleep van de bankencrisis, kwam een einde aan Madoffs frauduleuze praktijken. De enige reden dat deze nu aan het licht kwamen was dat iedereen massaal zijn geld probeerde op te nemen en Madoff gewoonweg geen 65 miljard voorhanden had om uit te betalen. Zo werd Madoff in een keer de zondebok voor de algehele bankencrisis. Zijn hoofd werd wereldwijd het symbool voor de inhaligheid die tot deze economische ramp had geleid.

Madoff: The Monster of Wall Street is op zijn sterkst wanneer vanuit Madoffs verhaal de bredere context van de hele financiële industrie wordt getoond. Het is terecht dat Madoff veroordeeld is en zo hard werd aangepakt door de media, maar uiteindelijk waren het hele bankwezen en alle instanties er omheen verrot. De vraag is of er in de tussentijd genoeg veranderd is of dat het wachten is tot het volgende monster opstaat uit de modderpoel die Wall Street heet.

★★★★☆

Madoff: The Monster of Wall Street is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden 'You' seizoen 4 onthuld door Netflix!
Series / Trailer

Eerste beelden 'You' seizoen 4 onthuld door Netflix!

De eerste trailer voor het vierde seizoen van You staan online.

Het duurt nu niet zo heel lang meer voordat You terugkeert op Netflix. De streamingdienst heeft daarom de eerste trailer online gezet voor de geliefde serie over de moordenaar Joe Goldberg.

De rol wordt gespeeld door acteur Penn Badgley, bekend uit series als Gossip Girl en The Mountain. In het nieuwe seizoen komen er rollen van Lukas Gage, Charlotte Ritchie, Tilly Keeper en Amy Leigh Hickman.

Trailer You seizoen 4


Het vierde seizoen wordt opgedeeld in twee delen en in het eerste deel zien we hoe Joe een nieuwe start maakt in Londen en belooft het verleden te begraven en zichzelf te zijn. Maar op de moeizame weg naar verlossing krijgt een nieuwe obsessie vat op hem.



De bovenstaande trailer wordt op YouTube begeleid met de tekst "Nieuw jaar, nieuw land, nieuw persoon - en toch kan Joe zijn verleden niet van zich afschudden."

9 februari


Vanaf 9 februari zijn de nieuwe afleveringen te zien op Netflix. Hieronder ook een nieuw affiche voor het tweeluik-seizoen.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Uit deze landen komen de populairste series op Netflix
Series / Nieuws

Uit deze landen komen de populairste series op Netflix

Welk land zou er op de eerste plek staan in deze top 10?

Netflix is een wereldwijd platform, waardoor de series en films op de streamingdienst ook van over de hele wereld komen. Hier lees je welke landen de meest populaire content produceerden in 2022.

Netflix geeft dagelijks meerdere top 10-lijsten voor iedere regio waar de streamingdienst actief is. In totaal zijn dit maar liefst 89 landen. Voor de meeste landen heeft Netflix twee lijsten: één voor series en één voor films. Daarnaast hebben sommige landen ook een speciale top 10-lijst voor kinderen.

Niet geheel verrassend


Het Tsjechische trackingbedrijf FlixPatrol verzamelt deze dagelijkse lijsten, waardoor we kunnen zien wat er wereldwijd trending is en wat er goed presteert in welke regio. Hiermee kon dus ook berekend worden uit welk land de meeste populaire content komt. Hier volgt de lijst:

1. Verenigde Staten
2. Zuid-Korea
3. Verenigd Koninkrijk
4. Spanje
5. Frankrijk
6. Colombia
7. Mexico
8. Japan
9. India
10. Canada

Op nummer 1 staan de Verenigde Staten, met een hoge voorsprong. Dat is natuurlijk ook geen verrassing, want zowel Hollywood-producties als de meeste populaire Netflix Originals komen uit de VS. Iets verrassender is Zuid-Korea op nummer 2, maar wanneer je nadenkt over het succes van onder andere Squid Game is dat ook niet verbazingwekkend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is hoe Arrow kan terugkeren in het laatste seizoen van 'The Flash'
Series / Nieuws

Dit is hoe Arrow kan terugkeren in het laatste seizoen van 'The Flash'

Het einde van 'The Flash' lijkt spectaculair te worden met de terugkeer van veel geliefde personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na negen seizoenen komt de zeer geliefde serie The Flash aan een eind. Ondanks dit verdrietige nieuws heeft de serie toch nog een aantal leuke verassingen om naar uit te kijken in de laatste aflevering.

Een aantal personages uit het Arrow universum zullen namelijk een verschijning maken in deze speciale aflevering. David Ramsey, Keiynan Lonsdale en Stephen Amell hebben allen getekend om terug te keren in een komende aflevering van de serie. Hoe dit precies uit zal komen te zien is nog de vraag.

Terug uit de dood


Green Arrow (Stephen Amell) kwam om tijdens de Crisis on Infinite Earths crossover event, dus zijn terugkomst is een beetje verwarrend. De Arrow-ster maakte onlangs een video waarin hij zijn stilte over zijn terugkeer verbrak, en hij ging ook in op hoe zijn personage terug is gekomen uit de dood.

De gehele video is hieronder te zien:
Bekijk op instagram


The Flash is te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassend detail over de nieuwe Black Noir in 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

Verrassend detail over de nieuwe Black Noir in 'The Boys' seizoen 4

We lijken uiteindelijk toch geen afscheid te hoeven nemen van dit personage in 'The Boys'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft de afgelopen jaren voor een grote hit gezorgd met de serie The Boys. Het kan ook haast niet anders dan dat de serie een vierde seizoen krijgt. Hierover zijn al een paar interessante details gedeeld...

De serie is gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal en volgt de avonturen van een aantal superhelden. Het verhaal is echter wat anders dan we normaal van helden gewend zijn. Deze superhelden maken namelijk misbruik van hun krachten en kiezen ervoor om hun duistere kant te omhelzen.

De terugkeer van Black Noir


Ondanks dat Black Noir in het laatste seizoen vermoord is krijgt het personage toch nog een tweede kans. Acteur Nathan Mitchell laat het personage terugkeren in een nieuw jasje.

"Ik denk dat iedereen een zeer stoïcijnse versie van Black Noir heeft gezien,"onthulde Mitchell. "Dus als ze iets nieuws zouden gaan doen, denk ik dat het leuk zou zijn om de andere kant op te gaan."

Hoe Mitchell precies zijn personage weet te vernieuwen is nog niet bekend. Al gebruikt het twitteraccount van de serie een quote die niet echt met veel verandering gepaard lijkt te gaan.



The Boys is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zombies in Parijs op setfoto's nieuwe 'The Walking Dead'-serie
Series / Nieuws

Zombies in Parijs op setfoto's nieuwe 'The Walking Dead'-serie

Zombies zullen dit jaar de straten van Parijs onveilig maken.

Nieuwe setfoto's van de aankomende spin-off The Walking Dead: Daryl Dixon hebben de locatie van de serie onthuld, die compleet nieuw is voor de franchise. De serie speelt zich namelijk af in Parijs.

In de setfoto's die gedeeld zijn zien we de straten in Parijs, wat betekent dat de serie zich op een compleet nieuwe locatie afspeelt. Norman Reedus keert in de spin-off weer terug in zijn rol als Daryl Dixon. De serie begint met Daryl die wakker wordt in Frankrijk zonder ook maar enig idee te hebben van hoe hij daar terecht is gekomen.

Nieuwe personages


Op Instagram deelde Reedus de setfoto's om zijn verjaardag te vieren. De foto's geven een typisch sfeerbeeld van Parijs. Daarnaast zien we aan de oude roestige auto's dat dit deel van de stad is omgetoverd in het The Walking Dead-universum. Het bericht is onderaan dit artikel te bekijken.

The Walking Dead: Daryl Dixon speelt zich een paar maanden na de finale van The Walking Dead af. De personages uit de originele serie keren niet terug voor de spin-off. In plaats van hen, zal Daryl door Parijs moeten navigeren met behulp van nieuwe personages. Dit zijn onder andere Isabelle, gespeeld door Clémence Poésy, en Quinn, gespeeld door Adam Nagaitis.

De releasedatum van The Walking Dead: Daryl Dixon is nog niet bekend. Bekijk hieronder de setfoto's.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de juiste kijkvolgorde van 'Breaking Bad' en 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

Dit is de juiste kijkvolgorde van 'Breaking Bad' en 'Better Call Saul'

Wat is de juiste kijkvolgorde voor het gehele 'Breaking Bad'-universum?

De Breaking Bad-prequel Better Call Saul is uniek in zijn soort, want het gebeurt niet vaak dat een spin-off even goed of zelfs beter is dan het origineel. Toch levert het ook bepaalde vragen op, want wat is nou de juiste volgorde om het Breaking Bad-universum te bekijken?

Het Breaking Bad-universum bestaat tot nu toe uit twee series. Daarnaast is er ook een film, genaamd El Camino: A Breaking Bad Movie. De tijdlijn is niet eenvoudig, want de spin-off Better Call Saul heeft inmiddels meer afleveringen dan de originele serie. De spin-off begon als prequel, maar is inmiddels ook uitgegroeid tot een vervolg op de serie door te laten zien hoe het met Saul gaat na Breaking Bad.

Niet chronologisch


Het is zeker mogelijk om Breaking Bad, Better Call Saul en El Camino op perfect getimede chronologische volgorde te kijken. Er zijn namelijk lijsten die iedere aflevering van de serie op chronologische volgorde geplaatst hebben. Maar dit doet wel af aan de gestroomlijnde kijkervaring die je hebt bij het kijken van één serie. Ook zijn er in de afleveringen vaak tijdsprongen, wat dit wel erg ingewikkeld maakt.

Uiteindelijk kun je voor de optimale kijkervaring het beste beginnen met Breaking Bad. Het verhaal begint namelijk met Walter White, waar alle personages omheen draaien. Je leert als kijker de personages goed kennen en weet waar ze voor staan. Daarna kun je het beste verder gaan met El Camino, want deze film speelt zich direct na de gebeurtenissen uit de originele serie af. Als afsluiter kijk je Better Call Saul, waar de wereld die je nu al kent beter uitgewerkt wordt.

Breaking Bad, Better Call Saul en El Camino: A Breaking Bad Movie zijn allemaal te zien op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De mysterieuze Hunters uit 'The Last of Us' zullen eindelijk uitgelegd worden
Series / Nieuws

De mysterieuze Hunters uit 'The Last of Us' zullen eindelijk uitgelegd worden

Maker Neil Druckmann belooft de brandende vragen van fans te beantwoorden.

De hitserie The Last of Us is enorm populair bij fans. Ze hebben alleen nog wel wat vragen over de achtergrond en de oorsprong van de Hunters. Maker Neil Druckmann belooft in het volgende seizoen meer antwoord te geven op deze vragen.

Deze horror drama is gebaseerd op de gelijknamige PlayStation 3- video game. Het gaat over Joel (Pedro Pascal) die de taak heeft gekregen om Ellie (Bella Ramsey) in veiligheid te brengen. Dan blijkt het dat Ellie een immuniteit heeft tegen de schimmelinfectie die de hele wereld teistert.

De Hunters zijn een groep overlevende die lijken alsof ze vijanden zijn. Verder is er alleen niet heel veel over ze bekend. Zo zijn er bijvoorbeeld geen antwoorden op vragen als waar ze vandaan komen, wie hun leider is.

Meer antwoorden


In een interview met IGN belooft Druckmann dat hij antwoord gaat geven op deze vragen. De serie The Last of us zal dus dieper ingaan op hun achtergrond en hiermee zal de wereld van de game uitgebreid worden.

Bekijk hieronder het volledige interview en de trailer. The Last of Us zal deze maand te streamen zijn op HBO Max.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gecancelde serie 'Magnum P.I.' is weer springlevend
Series / Nieuws

Gecancelde serie 'Magnum P.I.' is weer springlevend

Het is de loyale fans van Magnum P.I. gelukt om de serie weer terug te brengen voor een vijfde seizoen nadat deze gecanceld is.

Fans hebben soms heel veel inspraak in wat er gebeurd met een serie. Zo kunnen ze petities beginnen of op social media oproepen doen. Dit gebeurde ook bij het vijfde seizoen van Magnum P.I..

Vorig jaar in mei werd de serie gecanceld. Fans barstten los op het internet om toch te proberen hun geliefde serie terug te krijgen. Uiteindelijk is zo dan ook #MagnumPiSaved ontstaan.



Er werd heel wat gepraat over de serie tussen streamingdiensten en studio's. Uiteindelijk besloot NBC dat ze liever een andere serie wilden hebben met veel naamsbekendheid.

De strijd ging verder


Er werden nog allerlei oplossingen geopperd en uiteindelijk is het gelukt: Magnum P.I. krijgt een vijfde seizoen.

Dit was echter nooit gelukt zonder de enthousiaste en loyale fans die overal op sociale media probeerden de serie terug te krijgen.

Bekijk hieronder de tweet van het officiële Magnum P.I. Twitter account met de gloednieuwe trailer.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.