search
Netflix komt deze week met 7 nieuwe series waaronder 'Vikings: Valhalla' en 'Kung Fu Panda'

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series waaronder 'Vikings: Valhalla' en 'Kung Fu Panda'

Mysterie, drama en epische verhalen voeren deze week de boventoon.

Glenn Walsh
Deze week komt Netflix met 7 nieuwe series en seizoenen. Er komen animaties, dramaseries, historisch geweld en criminaliteit voorbij.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Vikings: Valhalla (seizoen 2)Verschijnt op: 12 januari
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis:
Het vervolg op Vikings speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen van het origineel af en draait om de avonturen van Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada en de Noorse koning Willem de veroveraar.
Kung Fu Panda: The Dragon Knight (seizoen 2)Verschijnt op: 12 januari
Genre: Avontuur / Animatie
Kijk op Netflix

Synopsis:
In deze serie volgen we Po die een partnerschap aangaat met de Engelse ridder Wandering Blade om samen een collectie van vier machtige wapens te vinden voordat een mysterieuze paar wezels ze vinden in een poging de wereld van de ondergang te redden.
Sky Rojo (seizoen 3)Verschijnt op: 13 januari
Genre: Actie / Criminaliteit
Kijk op Netflix

Synopsis:
Coral, Wendy en Gina slaan op de vlucht op zoek naar vrijheid terwijl ze achtervolgd worden door Romeo, hun pooier van de Las Novias Club alsmede zijn handlangers Moises en Christian.
Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

9 januari: Trolley (seizoen 1) - Drama - Door een plotselinge tragedie moet de vrouw van een raadslid uit haar privéleven stappen en gedwongen de familiegeheimen en haar eigen moeilijke jeugd confronteren.

11 januari: Sexify (seizoen 2) - Komedie - Om een innovatieve sexapp te ontwikkelen en daarmee een tech-wedstrijd te winnen moet een seksueel onervaren student en haar vrienden de spannende wereld van intimiteit verkennen.

12 januari: The Makanai: Cooking for the Maiko House (seizoen 1) - Drama - Kiyo is een zogenoemde Makanai (iemand die het eten bereidt) die in een huis leeft waar aspirant geisha's allemaal samenleven.

13 januari: Break Point (seizoen 1) - Sport - In deze documentaire worden professionele mannen- en vrouwentennissers gevolgd gedurende vier Grand Slam toernooien.

Aanbevolen artikelen