search
'Alone' vormt de ultieme survival uitdaging
Series / Nieuws

'Alone' vormt de ultieme survival uitdaging

De serie is vanaf 24 juni te zien op HISTORY.

HISTORY komt 24 juni met een nieuwe survival show genaamd Alone, waarin de deelnemers echt op zichzelf zijn aangewezen om te overleven. Hierdoor wordt het een van de meest gedurfde en openhartige survival experimenten ooit op TV genoemd en vormt daarmee de ultieme overlevingstest.


Tien mannen worden de wildernis van de westkust op Vancouver Island ingestuurd, een eiland aan de westkust van Canada waar beren, cougars en wolven leven. Het enige dat deze survivalmannen bij zich hebben past in een rugzak, waarna ze alleen worden achtergelaten in deze omgeving. Hun missie is om de uitdaging zo lang mogelijk vol te blijven houden.

De deelnemers zijn echt volledig op zichzelf aangewezen, zonder camera- of productieteam. Ze moeten alles zelf filmen en de enige keer dat zij met mensen contact hebben, is als ze besluiten om de uitdaging te verlaten. Elke deelnemer kan zelf bepalen wat hij in zijn rugzak stopt, maar al het andere is afhankelijk van zijn omgeving en zijn eigen vindingrijkheid. Wie het langste het weet vol te houden, wint 500.000 dollar.

Alone is vanaf 24 juni iedere week te zien, exclusief op HISTORY, om 21:00 uur.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen