search
Adam Rodriguez gecast in nieuwe seizoen 'Empire'
Series / Nieuws

Adam Rodriguez gecast in nieuwe seizoen 'Empire'

De acteur van 'Magic Mike XXL' en 'CSI: Miami' zal een vlam van Cookie gaan spelen.

In Amerika is Empire het grote kijkcijferkanon van de zender Fox en voor het nieuwe seizoen pakken ze groots uit met meer bijrollen en cameo's van grote sterren en meer afleveringen. Ook acteur Adam Rodriguez is gecast voor seizoen 2, meldt Variety. Rodriguez speelt momenteel in de serie The Night Shift en zal binnenkort in de bioscoop te zien zijn in de film Magic Mike XXL naast Channing Tatum.


Rodriguez zal in Empire de rol spelen van Laz Delgado, een promoter uit New York met een vlotte babbel die mensen vaak om de tuin weet te leiden. Hij zou ook mogelijk de nieuwe love interest kunnen vormen voor Cookie, een van de hoofdpersonages in de serie gespeeld door Taraji P. Henson. Eerder werd bekend gemaakt, dat in het volgende seizoen in ieder geval Chris Rock, Lenny Kravitz, Alicia Keys en Ne-Yo te zien zullen zijn.

Empire is een muzikaal drama dat zich afspeelt rond een hip hop magnaat, die erachter komt dat hij ongeneselijk ziek is. Hij heeft drie zoons en wil dat een daarvan in zijn voetsporen treedt. Het liefst eentje, die zelf ook een muzikale ster is waarna twee van zijn zoons alles op alles zetten om door te breken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen