search
Deze 4 spannende spionageseries bij Netflix moet je kijken na 'Treason'
Series / Netflix Kijktip

Deze 4 spannende spionageseries bij Netflix moet je kijken na 'Treason'

De wereld van de geheime diensten levert genoeg intrige en geweld op voor een hoop sterke series.

Spionnen, mollen en internationale complotten hebben altijd al de verbeelding van het film- en televisiepubliek gegrepen. Netflix heeft voldoende van het genre klaarliggen - bekijk enkele van de beste voorbeelden ervan hieronder en besluit welke jij gaat kijken!

In From The Cold | Netflix | 8 afleveringen



Het leven van een alleenstaande moeder in New Jersey wordt op zijn kop gezet wanneer de CIA haar arresteert en haar dwingt een onmogelijke keuze te maken: haar lang begraven verleden confronteren als een Russische geheim agent en zich tegen haar moederland keren als dubbelspion, of haar gezin op het spel zetten.



The Recruit | Netflix | 8 afleveringen



De spannende serie volgt een kersverse advocaat bij de CIA, die verstrikt raakt in internationale machtspelletjes en onbedoeld een rekruut wordt bij de inlichtingendienst. Een voormalige informant dreigt namelijk de aard van haar langdurige relatie met het agentschap bloot te leggen en laatjes open te trekken, die beter dicht kunnen blijven.



Kleo | Netflix | 8 afleveringen



In 1987 wordt de Oost-Duitse spionne Kleo Straub ten onrechte gevangen gezet wegens het lekken van informatie naar de andere kant van de Berlijnse Muur. In 1990 wordt Kleo vrijgelaten na de val van de Muur en zint op wraak op de samenzweerders die haar erin hebben geluisd.



Spycraft | Netflix | 8 afleveringen



De documentaireserie zet uiteen hoe vanaf de Eerste Wereldoorlog tot op het heden verschillende landen om weten te springen met de kunst van spionage. Aan de hand van archiefbeelden en interviews wordt de geheime wereld van de inlichtingendiensten bloot- en uitgelegd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen