search
Dikke tegenvaller: 'The Walking Dead'-serie met Rick en Michonne flink vertraagd
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller: 'The Walking Dead'-serie met Rick en Michonne flink vertraagd

De 'The Walking Dead'-spin-off over Rick en Michonne laat nog even op zich wachten.

Wie zit te wachten op de The Walking Dead-spin-off over Rick en Michonne zal nog even langer geduld moeten hebben. AMC heeft namelijk onthuld dat de serie flink wat vertraging op heeft gelopen…

De nog titelloze The Walking Dead-spin-off met Andrew Lincoln en Danai Gurira als Rick en Michonne Grimes zal helaas pas in 2024 verschijnen. Eerder werd nog onthuld dat de serie in 2023 te zien zou zijn, maar deze is dus vertraagd. Er is verder nog niet veel bekend over de serie, behalve dat de twee personages hierin herenigd zullen worden.

Veel spin-offs


De kijkcijfers van de recente seizoenen van The Walking Dead waren tot het laatste aan toe redelijk teleurstellend, dus waarschijnlijk hopen de makers met deze spin-off over geliefde personages het succes van de eerdere seizoenen weer te behalen.

Naast de serie over Rick en Michonne komen er nog veel meer spin-offs van The Walking Dead aan, waaronder The Walking Dead: Dead City en The Walking Dead: Daryl Nixon. AMC-voorzitter Dan McDermott belooft dat kijkers het leuk gaan vinden:

"Deze volgende fase van onze geliefde Walking Dead-franchise belooft trouwe kijkers te boeien en te charmeren. Nieuwe en oude fans zullen het geweldig vinden om zombies te zien lopen over de Brooklyn Bridge, onder de Eiffeltoren, in het Louvre en op tientallen meer exotische en iconische locaties van in het hele land en de wereld".

The Walking Dead is te zien op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen