search
Meer Patrick Stewart na het 3de seizoen van 'Star Trek: Picard'?
Series / Nieuws

Meer Patrick Stewart na het 3de seizoen van 'Star Trek: Picard'?

'Star Trek: Picard' houdt binnenkort op, maar Patrick Stewart stopt niet.

Het derde seizoen van Star Trek: Picard wordt het laatste van de serie, maar dit betekent niet meteen dat we Patrick Stewart nooit meer terug zullen zien in zijn rol van Jean-Luc Picard.

Hoewel er na het derde seizoen van Star Trek: Picard geen nieuwe seizoenen zullen komen, heeft Stewart laten doorschemeren dat hij in de toekomst nog terug zal keren in zijn iconische rol van Picard. Hij heeft daarop wel een voorwaarde, namelijk dat de kwaliteit van de franchise hoog blijft.

Hele cast keert terug


"Als we het werk kunnen voortzetten dat we hebben verricht aan seizoen 1, 2 en 3 van Picard, dan absoluut, ja", legt Stewart uit. "Omdat er nog steeds een enorm potentieel voor verhalen is en er zijn nog steeds deuren open gelaten. We hebben ze niet allemaal gesloten"

Star Trek: Picard seizoen 3 brengt voor het eerst sinds de film Star Trek: Nemesis uit 2002 de volledige cast van Star Trek: The Next Generation terug. In de aanloop naar het debuut van het seizoen heeft ook de rest van de cast laten doorschemeren dat er meer van hen aankomt in het Star Trek-universum, dus dat belooft veel goeds.

Star Trek: Picard seizoen 3 is vanaf 16 februari te zien op Amazon Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen