search
'Velma': De brains van de Scooby-Doo Gang krijgt haar eerste trailer
Series / Nieuws

'Velma': De brains van de Scooby-Doo Gang krijgt haar eerste trailer

Het ondergewaardeerde brein van Scooby-Doo heeft eindelijk haar plek in de spotlight weten te bemachtigen met deze nieuwe serie.

Iedereen kent ze wel, de helden van Scooby-Doo. Je had misschien vroeger, of nu nog steeds, een favoriet personage. Als dit personage Velma is, heb je nu heel erg veel geluk! Er komt namelijk een nieuwe serie over Velma.

De geanimeerde serie Velma vertelt het verhaal van Velma. Vaak is ze een beetje aan de kant geschoven als het ondergewaardeerde brein van de groep, maar in deze serie staat ze centraal.

Er is nog niet zo heel veel bekend over de serie, maar er is al wel een trailer uit. In de trailer worden alle grote personages voorgesteld en het wordt al snel duidelijk dat Velma de moord van een meisje genaamd Brenda op moet lossen.



Cast en crew


Velma zal gespeeld worden door niemand minder dan Mindy Kaling, de originele stem van Velma. Daphne zal gespeeld worden door Constance Wu en ook Sam Richardson en Glenn Howerton spelen in de nieuwe serie. Charlie Grandy is uitvoerend producent samen met Mindy Kaling, Howard Klein en Sam Register.

Bekijk hieronder de reacties van fans op de nieuwe trailer en stream Velma op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen