search
Netflix-hit 'Glass Onion' onder handen genomen in 'Honest Trailer'

Netflix-hit 'Glass Onion' onder handen genomen in 'Honest Trailer'

Een trailer voor mensen die prijs stellen op spoilers en het einde willen weten.

Valeria Milić
Het bekende Youtube-kanaal Screen Junkies staat bekend om zijn 'eerlijke trailers' waarin films en series op een humoristische manier onder de loep worden genomen.

Op verzoek van vele volgers was deze keer Glass Onion: A Knives Out Mystery aan de beurt. Je kunt deze trailer hieronder bekijken, maar besef wel: de 's' staat voor 'spoiler'.

Epic voice trailer guy


De zoetgevooisde stem van Epic Voice Trailer Guy kwijt zich van de taak, ook leest hij de commentaren op de trailers. Er worden in totaal twee messen getrokken in de film, de titel slaat dus niet echt ergens op. Dit is echter doordat Netflix het zo wilde.

Personages


Tech-biljonair Miles Bron (Edward Norton) is vooral geen parodie op Elon Musk. Het verhaal speelt zich af op zijn privé-eiland, met zijn afgrijselijke vrienden. Dit zijn nepo-baby leeghoofd Birdie, gespeeld door Kate Hudson (zelf een nepo-baby, aldus de trailer). Verder is daar de men's rights-streamer annex moederskindje Duke (Dave Bautista). Tot slot de wetenschapper Lionel (Leslie Odom Jr.) die totaal geen persoonlijkheid heeft maar wel een denim laboratoriumjas draagt.

Plot


Detective Benoit Blanc (Daniel Craig) krijgt een uitnodiging maar weet niet van wie. De plot lijkt erg briljant maar dat betreft vooral het overschatten van de regisseur, aangezien we een notitieblok tegenkomen dat een kogel tegenhoudt. Verwacht vooral veel vervelende figuren die je als kijker flink uit kunt lachen. In de woorden van Birdie: "Het is zo fout dat het briljant is". Je weet dus wat je kunt verwachten.

Tot slot vertelt de trailer wie de dader is, en Epic Voice Trailer Guy sluit af met een alternatief einde.

Nu je op de hoogte bent, kun je Glass Onion: A Knives Out Mystery streamen op Netflix..
Aanbevolen artikelen