search
Flitsende trailer voor het laatste seizoen van 'The Flash'

Flitsende trailer voor het laatste seizoen van 'The Flash'

'The Flash' moet nog een laatste keer de wereld redden

Daan Kusen
Het laatste seizoen van The Flash komt over nog geen maand uit en het lijkt een bijzonder afscheid van de Scarlet Speedster te worden.

Arrowverse


Met het einde van The Flash in zicht, loopt ook het Arrowverse, de verzamelnaam voor alle superhelden shows op de CW, op zijn einde. Het begon allemaal met Arrow in 2012 en eindigt nu, na elf jaar, met The Flash.

Oude en nieuwe gezichten


In deze nieuwe trailer zien we naast Barry Allen (Grant Gustin) wat oude en nieuwe gezichten. Zo is Andy Mientus als Justin Hartley / Pied Piper te zien en zal Keiynan Lonsdale weer te zien zijn als Wally West.Green Arrow terugkeer


Er gingen al tijden lang geruchten dat Stephen Amell zou terugkeren als Oliver Queen / The Green Arrow. Recentelijk bevestigde de acteur dit op twitter.Naast hem zal vriend en collega John Diggle (David Ramsey) opdagen. Tevens zal het personage Nia Nal / Dreamer (Nicole Maines) uit Supergirl in het laatste seizoen te zien zijn. En tot slot zal Javicia Leslie's Batwoman nog verschijnen.

Het negende seizoen van The Flash zal op woensdag 8 februari in Amerika te zien zijn. Wij kunnen vanaf dan ook elke week een nieuwe aflevering op Netflix verwachten!

Aanbevolen artikelen