search
Fans nog altijd woest om cancelen Netflix-serie 'Warrior Nun' en zoeken oplossing
Series / Nieuws

Fans nog altijd woest om cancelen Netflix-serie 'Warrior Nun' en zoeken oplossing

Als Netflix niets meer wil doen voor Warrior Nun, dan zoeken de fans gewoon een ander platform voor hun favoriete serie.

Het is geen geheim dat Netflix links en rechts series cancelt. Zo is ook de fan-favorite serie Warrior Nun gecancelt. Fans zijn het hier niet mee eens en proberen oplossingen te zoeken om Warrior Nun weer tot leven te wekken.

Fans hadden eerder al heel veel kritiek op Netflix voor het cancellen van een serie waarin sterke vrouwen in de hoofdrol spelen. Dit vonden ze helemaal belachelijk, omdat Warrior Nun hele goede kijkcijfers had.

Warrior Nun was een hele unieke serie. Het ging over Ava die in één klap in een nieuw leven gegooid wordt. Ze krijgt een magische halo in haar rug en vanaf dat moment hoorde ze bij de Order of the Cruciform Sword. Dit is een groep nonnen die al eeuwenlang het oude kwaad bestrijden.

Pogingen van fans


Fans willen hun favoriete serie niet kwijt en proberen oplossingen te bedenken om de serie weer uit de dood te laten herrijzen, zoals dat bij Ava ook gebeurde.

Ze zijn heel actief op Twitter om een nieuwe streaming platform te vinden voor Warrior Nun. Met #savewarriornun vragen ze aan, onder andere, Prime Video om de serie over te nemen.

Bekijk hieronder de tweets van fans en stream de eerste twee seizoen op Netflix.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen