Netflix cancelt populaire actieserie na slechts twee seizoenen

Verrassend nieuws vanuit Netflix. De serie 'Warrior Nun' wordt na twee seizoenen stopgezet.

Bas de Kramer, 15-12-2022 13:40

Netflix cancelt weer eens een serie. Dit keer gaat het om Warrior Nun en dat is toch wel verrassend. Afgelopen dinsdag bevestigde showrunner Simon Barry op sociale media dat Netflix heeft besloten de serie, die op 10 november zijn tweede seizoen uitbracht, niet te verlengen.
"Ik ben er net achter gekomen dat @Netflix Warrior Nun niet zal verlengen - mijn oprechte waardering voor alle fans die zo hard hebben gewerkt om deze serie onder de aandacht te brengen, en voor de liefde die je me toonde, de cast en het hele productieteam Het was een voorrecht om hier deel van uit te maken", schreef Barry. Barry had eerder aangegeven hoopvol te zijn voor meerdere seizoenen van de serie.

Plot Warrior Nun
De serie Warrior Nun draait om Ava, een jonge vrouw die wakker wordt in een mortuarium. Ze ontdekt dat ze deel uitmaakt van een oude orde die is belast met het bestrijden van demonen op aarde, en dat er duistere krachten zijn die haar willen vinden en beheersen.

Cast
In de serie speelt ook Tristan Ulloa als Father Vincent, Kristina Tonteri-Young als Sister Beatrice, Lorena Andrea als Sister Lilith, Toya Turner als Shotgun Mary, Thekla Reuten als Jillian Salvius, Sylvia De Fanti als Mother Superion, Emilio Sakraya als JC, Olivia Declan als zuster Camila, Joaquim De Almeida als kardinaal Duretti, May Simon Lifschitz als Chanel, Dimitri Abold als Randall en Charlotte Vega als Zori.

Zie hier de link naar het bericht van Barry op Twitter:


Bron: comicbook

Lees meer over: warrior nun, netflix, simon barry

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix