Trailer voor 'Drive to Survive' seizoen 5 met monsterprestatie van Max Verstappen

Trailer voor 'Drive to Survive' seizoen 5

In de eerste trailer van Drive to Survive seizoen 5 zien we Max Verstappen uitblinken.

Niels Arts, 13-01-2023 15:05

Een nieuw jaar, een nieuw F1-seizoen. Maar voordat het zover is: een nieuw seizoen van Drive to Survive! Nog een keer blikken we terug op het seizoen van 2022, waarin we Max Verstappen zagen domineren.
We zitten alweer op het vijfde seizoen van Drive to Survive. Deze serie behandelt ieder F1-seizoen door de belangrijkste gebeurtenissen te tonen en ons een kijkje achter de schermen te geven.

Seizoen 5 Drive to Survive

Drive to Survive wordt enorm goed bekeken maar ontvangt ook ieder jaar kritiek. Zo geven meerdere F1-courreurs aan dat het programma meer drama maakt dan nodig is, en soms spanningen probeert te tonen tussen teamgenoten die er helemaal niet is.

Uiteindelijk is Drive to Survive natuurlijk ook maar een serie die leuk moet zijn en de fans moet entertainen. Maar de manier waarop dat gedaan wordt, wordt niet altijd gewaardeerd.

Max Verstappen, de Nederlandse trots, weigerde tot nu toe zelfs mee te werken aan het programma om deze reden. Maar, zoals in de teaser te zien is, gaan we hem wel in seizoen 5 zien. Hij zal ongetwijfeld strenge regels opgesteld hebben betreft wat er wel en niet getoond mag worden.

We gaan het zien op 24 februari, wanneer Drive to Survive seizoen 5 verschijnt op Netflix.

Lees meer over: Drive to Survive, F1, Netflix, Max Verstappen

Populair nieuws