Max Verstappen haalt opnieuw uit naar 'Formula 1: Drive to Survive'

Verstappen haalt opnieuw uit naar Netflix-serie

Vanaf vandaag is het vierde seizoen van de reeks te streamen op streamingdienst Netflix...

Geoffrey Ketels, 11-03-2022 11:54

Vanaf vandaag is op streamingdienst Netflix het nieuwe seizoen te zien van Formula 1: Drive to Survive.Goed nieuws zou je denken, maar daar is niet iedereen het mee eens. Max Verstappen heeft bijvoorbeeld wederom geweigerd om zijn medewerking te verlenen aan het vierde seizoen.
In een recent interview heeft Verstappen zich opnieuw uitgelaten over de Netflix-serie. Dat hij opnieuw weigerde om zijn medewerking te verlenen is enigszins opvallend te noemen. In het nieuwe seizoen staat immers de strijd centraal tussen Verstappen en Lewis Hamilton.

Voor de Red Bull-coureur geldt dat hij heeft aangegeven de reeks wel te kijken. Dat vertelde hij tijdens de testdagen in Bahrein. Echter gaf hij daarbij weinig subtiel aan; "Ik kijk de serie om te zien hoe over de top het is".

Verpest na eerste seizoen
Vanaf vandaag is op Netflix dus het vierde seizoen van de reeks te bekijken. Als het aan Verstappen had gelegen dan had de reeks echter nooit zover gekomen. Tijdens de testdagen in Bahrein liet hij zich dan ook het volgende ontglippen:

"Ik denk in alle eerlijkheid dat het al verpest was na het eerste seizoen. Ik ben een vrij nuchtere kerel en ik hou ervan wanneer er gewoon feiten worden verteld. Ik vind het niet fijn wanneer er hype wordt gecreëerd.

Verstappen is niet de enige coureur die er inmiddels voor heeft gekozen om zijn samenwerking met de reeks stop te zetten. Ondanks het feit dat verschillende coureurs het duidelijk niet eens zijn met de manier waarop de reeks bepaalde zaken belicht is en blijft het toch een stevige hit voor Netflix.

Ben jij wel fan van Formula 1: Drive to Survive? Dan kan je het nieuwe seizoen dus vanaf vandaag streamen op Netflix!

Lees meer over: Formula 1 Drive to Survive, serie, series, Netflix

Populair nieuws