search
Nederlanders kijken massaal naar deze series op Netflix
Series / Featured

Nederlanders kijken massaal naar deze series op Netflix

Netflix had weer een paar toffe series in de top drie meest bekeken shows van deze week.

Elke zondag zetten we drie series op een rij die het beste scoren op Netflix op dit moment. Deze week is het met name de Formule 1 die weer scoort en gek is dat natuurlijk niet.

De serie Formula 1: Drive to Survive kreeg een paar weken geleden zijn vierde seizoen en volgt weer de spannende races richting de ontknoping van het wereldkampioenschap. Het nieuwe Formule 1-seizoen is net begonnen, dus uiteraard scoort dit! De nummer twee van de week is Top Boy, die ook erg lekker scoort op Netflix, afgerond door de serie Taboo. Die is al wat ouder, maar verovert Netflix meteen!

De top drie
Hieronder de drie best scorende series op Netflix van deze week:

1. Formula 1: Drive to Survive: Coureurs, managers en teameigenaars leven in een snelle wereld "“ zowel op als buiten de racebaan "“ tijdens elk moordend seizoen vol Formule 1-races.

2. Top Boy: Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

3. Taboo: Een lang dood gewaande avonturier keert terug naar Londen om de dood van zijn vader te wreken. Hij krijgt echter te maken met de Oost-Indische Compagnie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen