search
'Sons of Anarchy'-serie 'Mayans M.C.' gaat ermee stoppen
Series / Nieuws

'Sons of Anarchy'-serie 'Mayans M.C.' gaat ermee stoppen

Seizoen 5 van 'Mayans M.C.' wordt het laatste voor de 'Sons of Anarchy'-spin-off.

Ja hoor, er gaat weer een serie stoppen. Het aankomende vijfde seizoen van de Sons of Anarchy-spin-off Mayans M.C. zal namelijk het laatste zijn, heeft FX onthuld.

Mayans M.C. begon in 2018 en heeft sindsdien vier seizoenen gehad, waarvan het vijfde en laatste nu dus onderweg is. De serie was vanaf het begin enorm succesvol. Volgens veel fans waren de eerste twee seizoenen (gemaakt door Sons of Anarchy-showrunner Kurt Sutter) van de spin-off zelfs beter dan de originele serie, wat natuurlijk niet vaak voorkomt.

Afgehaakte kijkers


Voor seizoen 3 en 4 van de spin-off nam Elgin James het over als showrunner, wat helaas niet veel goeds deed voor de kijkcijfers. Bij seizoen 3 bleven die nog redelijk stabiel, maar na de overgang naar seizoen 4 waren een hoop kijkers afgehaakt.

Nu heeft FX dus besloten de serie na het vijfde seizoen te laten eindigen. James weet al een tijdje hoe de serie gaat eindigen en deelde dit al tijdens de première van seizoen 4:

"We weten waar het eindigt. Ik weet wat het allerlaatste shot gaat zijn. Deze zit niet in seizoen 4, dus er moet er nog een komen. Maar we weten precies waar het eindigt en we gaan er al een tijdje heen".

Mayans M.C. is te zien op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen