search
Visueel krachtige Netflix-serie 'Shahmaran' onthult zijn trailer
Series / Nieuws

Visueel krachtige Netflix-serie 'Shahmaran' onthult zijn trailer

De trailer van de nieuwe Netflix-serie 'Shahmaran' belooft veel mooie beelden en een intrigerend verhaal.

Netflix heeft op YouTube de trailer gedeeld voor Shahmaran, die deze maand in première gaat. De mysterieuze Turkse serie is gebaseerd op een oude legende, waar het hoofdpersonage in terecht komt.

De titel van de serie Shahmaran komt van een mythisch wezen uit onder andere de Turkse folklore. De officiële beschrijving van Netflix luidt als volgt: "Wanneer Sahsu naar Adana gaat voor een lezing, is dat de perfecte kans om haar vervreemde grootvader te ontmoeten. Maar al snel bevindt ze zich midden in een legende".

Half vrouw, half slang


Uit de beelden in de trailer blijkt al dat de serie in ieder geval visueel prachtig zal zijn. Daarnaast zullen er een hoop bovennatuurlijke gebeurtenissen plaatsvinden. Ook komt er aantal keer een slangachtige voorbij, wat waarschijnlijk verwijst naar het mythische wezen waar de titel vandaan komt. Deze is namelijk half vrouw, half slang.

In de serie zien we een aantal bekende Turkse acteurs, waaronder Serenay Sarikaya als Sahsu, Burak Deniz als Maran en Mert Ramazan Demir in een nog onbekende rol.

Shahmaran is vanaf 20 januari te zien op Netflix. De trailer kun je hieronder bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen