search
Het is weer zover: Netflix cancelt weer een serie na twee seizoenen
Series / Nieuws

Het is weer zover: Netflix cancelt weer een serie na twee seizoenen

Goed bekeken animatieserie wordt na twee seizoen op Netflix toch alweer gecanceld.

Het is weer zover, er wordt weer een Netflix-serie gecanceled. Dit keer gaat het om de animatieserie Dead End: Paranormal Park.

Serie stopt, verhaal niet


Netflix stop dus met de serie, maar de maker Hamish Steele, stelt de fans nog enigszins gerust door de melding dat het verhaal in de boeken wel tot een goed en echt einde zal komen.

Hoewel de serie vorig jaar één van de beter bekeken animatieseries was heeft Netflix toch besloten niet met een derde seizoen te verlengen..

Uitleg op Twitter


In een Twitter-bericht legde Steele gisteren uit dat hoewel hij al een tijdje wist dat Netflix niet van plan was om Dead End: Paranormal Park te verlengen, hij hoopte dat hij de beslissing kon terugdraaien.

Quote


"We hebben scripts, ontwerpen en contouren en waren klaar om voor een derde seizoen te gaan," zei Steele. [/i]"Het was altijd het plan om deze personages het juiste einde te geven dat ze verdienen. Maar helaas, degenen die bepalen willen niet verder."[/i]



Verhaal gaat verder


Hoewel het klinkt alsof de serie voorgoed voorbij is, merkte Steele dus ook op dat hij momenteel werkt aan de derde en laatste 'DeadEndia graphic novel' die als basis diende voor veel van wat er in het derde seizoen van de show was gepland.

Toch nog benieuwd en wil je alsnog kijken? Kijk de serie dan op
Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen