search
Showrunner wil zes seizoenen 'Vikings: Valhalla'; seizoen twee vliegt top 10 in
Series / Nieuws

Showrunner wil zes seizoenen 'Vikings: Valhalla'; seizoen twee vliegt top 10 in

'Vikings: Valhalla' is nog maar twee dagen beschikbaar maar wordt gelijk ontzettend goed bekeken.

Eindelijk! Het tweede seizoen van Vikings: Valhalla is beschikbaar op Netflix en vliegt gelijk de best bekeken serie top 10 van de streamingsdienst in.

Vanaf afgelopen 12 januari is de succesvolle serie weer te zien op Netflix. Showrunner Jeb Stuart heeft in een interview aangegeven dat het plannen van de serie een grote uitdaging voor hem is. Hij heeft namelijk niet alleen gepland voor dit tweede seizoen maar er zit nog veel meer in het vat.

Q&A


Tijdens een live Q&A werd Stuart gevraagd of de serie de verhaallijn van seizoen tot seizoen gepland had. Daarop zei hij: "Nee, we plannen zeker niet seizoen voor seizoen". Het ingewikkeld deel van de planning komt volgens Stuart mede voort uit zijn streven om de geschiedenis van de echte figuren waarop de serie gebaseerd is zo goed mogelijk te volgen.

Bekijk op instagram


Zes seizoenen


Hij wil de eerste opzet van de serie laten plaatsvinden in de eerste drie seizoenen, die Netflix hem ook heeft toegezegd, en vervolgens: "Ik heb een concreet plan voor, hopelijk, een vierde, vijfde en zesde seizoen".

Kijk de serie nu op
Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen