Dit is waarom 'Baywatch'-sekssymbool alle contact weigerde met actrice die haar speelde

Filmnieuws - Pamela Anderson vertelt haar eigen verhaal in Netflix-docu en wilde absoluut geen gesprek.

Valeria Milić, 15-01-2023 13:49

De miniserie Pam & Tommy ging over de destijds gestolen sekstape van sekssymbool Pamela Anderson en haar toenmalige partner Tommy Lee. Helaas dachten velen toendertijd dat Anderson en Lee de tape hadden gelekt voor de publiciteit. De miniserie toont dit en hoofdrolspeelster Lily James werd de hemel in geprezen. Anderson zelf zat echter niet op James te wachten.
Voor haar was het klip en klaar: de miniserie rakelde een vervelende periode uit haar leven op. De van oorsprong Canadese schreef een boek en maakte een Netflix-docu waarin ze zelf over haar leven vertelt.

Handgeschreven brief

In een interview met de New York Times vertelt Anderson over de handgeschreven brief die zij van James ontving. "Ik heb hem nooit gelezen, de brief is ingescand en opgeslagen. De eerste keer was al vervelend genoeg". James zelf had aangegeven dat ze graag had gewild dat Anderson bij de serie betrokken was geweest. Door haar rol had ze dingen recht willen zetten, gaf James aan. Onder andere het feit dat de dief goed verdiend had aan de tape.

Geen redding nodig

Anderson had echter geen redder nodig. Zij begon destijds haar carrière als Playboy-model. Haar doorbraak beleefde ze als strandwacht C.J. Parker in hèt miljoenensucces Baywatch in de jaren 90. De serie werd in 143 landen uitgezonden. "Mijn zoon Brandon Lee co-produceert de documentaire, hij vindt het erg belangrijk dat mijn levensverhaal goed voor het voetlicht komt. Ik werk eerder voor hem dan hij voor mij," lacht de actrice.

Na Baywatch is Anderson onder andere columniste geweest, ze heeft vier boeken geschreven, meegedaan in showprogramma's (Dancing With the Stars) en heeft haar eigen stichting die zich richt op dierenbescherming en natuurbehoud.

Ze woont tegenwoordig weer in Canada.

Pamela, A Love Story is vanaf 31 januari te streamen op Netflix.


Lees meer over: Netflix, Pamela Anderson, Lily James

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam