Zwangere(?!) Lois is vermist in trailer 'Superman & Lois' seizoen 3

Spannende trailer 'Superman & Lois' seizoen 3

Ditmaal neemt de moeder de benen als blijkt dat er een nieuw kind in aantocht is.

Mitchell van Vuren, 18 januari 2023 07:59

Een nieuw seizoen met een nieuw kind? De trailer van het derde seizoen van Superman and Lois introduceert mogelijk een nieuw superkind en bijna direct erna de vermissing van de moeder: Lois. Bekijk de spannende trailer gauw hieronder!
In de trailer van de superheldenserie van The CW suggereert Lois Lane dat er, naast de twee tienerzonen van Superman en haar, er misschien nog een kind op komst is. Maar vlak erna lijkt in de video Lois verdwenen te zijn.

Waar is Lois? Is ze ontvoerd? En zo ja, door wie? Het zijn allemaal vragen, die in het derde seizoen van de serie beantwoord dienen te worden. In een van de weinige DC-series, die nog overeind staan na enkele turbulente jaren, weet de trailer desalniettemin prangende vragen te stellen en kijkers te boeien.

Een nieuw gezicht

Ook is de trailer meteen het debuut van Michael Bishop als Jonathan Kent. De nieuwe acteur neemt de rol over van Jordan Elsass, die besloot af te zwaaien na het tweede seizoen. De tweelingbroer van Jonathan, genaamd Jordan, wordt echter nog steeds gespeeld door dezelfde acteur, Alex Garfin. Jordan is tevens de erfgenaam van Supermans fameuze krachten in de serie.

Bekijk snel de trailer! Vanaf dinsdag 14 maart zal het derde seizoen van Superman and Lois te zien zijn op The CW. De eerdere seizoenen zijn in Nederland te zien bij HBO Max.


Lees meer over: superman and lois, lois lane, jonathan kent, Michael Bishop, jordan elsass, the cw, hbo max, dc

Populair nieuws