Netflix zet in 2023 vol in op Zuid-Korea met uitmuntende selectie aan series!

Netflix zet in op Korea met héél veel series!

Bijzonder goed nieuws voor alle fans van dramaseries uit Zuid-Korea!

Mitchell van Vuren, 18 januari 2023 10:36

Zuid-Koreaanse dramaseries, ook wel bekend als K-drama, weet steeds meer fans te trekken van over de hele wereld. Zo keken op Netflix meer dan 60% van alle gebruikers wel eens Zuid-Koreaanse titels in 2022. Logisch ook dat de streamingdienst meer dan 34(!) nieuwe titels uit het land zal gaan lanceren in 2023.
Dit wordt de grootste line-up van Zuid-Koreaanse titels, die Netflix ooit heeft aangekondigd. Op sommige vlakken keert Netflix terug naar het succes van de overlevingserie Squid Game door meerdere andere overlevingseries online te zetten.

In Gyeongseong Creature keert de kijker terug naar het verleden om gruwelijke monsters te verslaan in de duistere dagen rondom 1945, terwijl de toekomst verkend wordt in de dystopische scifi-serie Black Knight.

Terugkeer van geliefde series

Ook komen meerdere geliefde series terug, waaronder Sweet Home, D.P. en The Glory. Vooral de laatste serie kende enorme populariteit bij Netflix met meer dan 80 miljoen kijkuren.

Kijk via deze link een voorproefje van de vele series, of lees rustig de de hele lijst door! Sowieso al fan van Zuid-Koreaanse series? Check dan onze tips voor meerdere sterke series, die je gratis kan kijken!

Lees meer over: netflix, zuid korea, drama, kdrama, dramaseries, beste, sweet home, the glory, dp

Populair nieuws