3 romantische Zuid-Koreaanse dramaseries die je nu GRATIS kan kijken

3 gratis Zuid-Koreaanse series om direct te kijken

Voor zowel beginnende als gewinterde fans van K-drama gaan deze series erin als koek.

Mitchell van Vuren, 4 oktober 2022 08:03

De redactie van SerieTotaal zoekt voor jou weer een top 3 uit voor de beste series op het internet, en ditmaal kijken we dieper naar het genre van de populaire Zuid-Koreaanse dramaserie op de streamingdienst Rakuten Viki. Hier kan je deels gratis, deels betaalde series kijken. Zit er ook wat tussen voor jou?
Extraordinary You | Kijk nu! | 32 afleveringen
Dan Oh, een tienermeisje dat het enige kind is uit een rijke familie, heeft een aangeboren hartziekte. Op een dag vraagt ze zich af waarom haar geheugen steeds verdwijnt. Ze realiseert zich uiteindelijk dat ze een personage in een tekenfilm is en besluit haar echte leven en liefde te vinden.

Ondertussen leeft een naamloos personage, Seuli High School's Student Number 13, als een achtergrondpersonage in haar buurt, maar zijn leven verandert langzaam nadat hij Dan Oh ontmoet. Ze beginnen hun mysterieuze avontuur om achter het geheim van de romantische stripwereld te komen en elkaar beter te leren kennen.


Her Private Life | Kijk nu! | 16 afleveringen
De toegewijde professional, Sung Deok Mi leeft voor haar werk als curator van een kunstgalerie. Ze wijdt zich aan haar werk en is in alle opzichten uitzonderlijk, op één na. Onder die koele façade draagt Deok Mi een duister geheim met zich mee.

Een geheim dat ze wanhopig voor de wereld wil verbergen. Een geheim dat al haar eerdere geliefden heeft weggejaagd. Ze is namelijk één van de ergste fangirls, die je ooit zult meemaken van een Zuid-Koreaans popicoon.


Semantic Error | Kijk nu! | 8 afleveringen
Chu Sang Woo studeert computerwetenschappen, en moet als onderdeel hiervan werken aan een groepsproject voor de kunstacademie, waarbij de groep een eindpresentatie moet houden om te slagen. Maar omdat de rest van de groep - waarvan hij niets weet - besloten heeft hem al het werk alleen te laten doen, besluit hij hun namen te schrappen en de presentatie in zijn naam te houden.

Wanneer de studiepunten van designstudent Jang Jae Young worden afgenomen, worden zijn grootse plannen om in het buitenland te gaan studeren in de war geschopt. Hij zoekt Chu Sang Woo op en is van plan hem te gaan kwellen. Maar wanneer het duo gedwongen wordt samen te werken, ontstaat er een vreemde aantrekkingskracht tussen hen...


Bron: Rakuten Viki

Lees meer over: semantic error, her private life, extarordinary you, kdrama, rakuten viki, zuid korea

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws