Nu te zien: brute teaser voor de rest van 'The Last of Us'

Nieuwste teaser licht tipje van de 'rest of us' op

Aflevering één van de knaller 'The Last of Us' belooft wat, met nu een teaser trailer van HBO.

Valeria Milic, 18 januari 2023 17:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na kennismaking met de hoofdpersonen laat de HBO-teaser zien wat en ook wie we nog meer kunnen verwachten. De kijker heeft vanaf het begin weinig illusies over de obstakels. Deze worden dan ook nog eens onderstreept, want het gevaar onthult zich op verschillende manieren.
Het zal er stevig aan toe gaan in deze miniserie, blijkens de teaser die je hieronder kunt bekijken.

Cordyceps en de slachtoffers

Ellie en Joel hebben elkaar leren kennen, en het is duidelijk dat voor beiden nog heel wat in het verschiet ligt. Zo zijn daar de gruwelijke Clickers: zombies die je kunnen besmetten. Wat het echter enger maakt is dat deze Clickers ooit doodgewone mensen waren. Ze hadden echter het ongeluk om geïnfecteerd te raken, hun lot was in zekere zin erger dan doodgaan.

Wie nog meer?

Joel's broer Tommy (Gabriel Luna) verschijnt weer in de komende afleveringen. Tegelijk laat de trailer zien naar wie we nog meer uit kunnen zien. De overige hoofdpersonen. Riley (Storm Reid), Bill (Nick Offerman), Frank (Murray Bartlett) en Tess (Anna Torv) komen dan ook allemaal langs. Allemaal hebben ze een rol in het centrale verhaal.

De Clickers, het Cordyceps virus en de onderlinge verhoudingen tussen de hoofdpersonages: er is overduidelijk genoeg om naar uit te zien.

Kijk The Last of Us op HBO Max.
Lees meer over: The Last of Us, Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle DandridgeNick Offerman

Populair nieuws