search
HBO Max kan toestroom bij première 'The Last of Us' niet aan

HBO Max kan toestroom bij première 'The Last of Us' niet aan

De première van The Last of Us werd zo goed bekeken, dat HBO Max de toestroom niet meer aan kon.

Niels Arts
Het was ergens wel te verwachten, maar toch was HBO er niet op voorbereid: de première van The Last of Us was zó populair, dat de servers van HBO Max het allemaal even niet meer aan konden.

Aan deze kant van de zee hebben we daar niet zoveel last van gehad, want de Nederlandse release vond op maandag plaats. De première in de Verenigde Staten op zondag verliep echter een stuk stroever.

Première The Last of Us


Zodra de serie in première ging op zondagavond in de VS, stroomde social media vol met berichten dat de app problemen had of gewoon volledig niet buiten gebruik was.

Uiteraard zorgde dit voor de nodige boze fans, die lang uit hadden gekeken naar de release van deze langverwachte adaptatie maar nu teleurgesteld zaten te wachten.

Of HBO Max net zo overlopen zal worden door fans van The Last of Us voor de tweede aflevering is natuurlijk nog maar de vraag, maar laten we in ieder geval hopen dat HBO dan beter voorbereid is op de stroom aan mensen die wederom het platform op zal duiken.

Nieuwe afleveringen van The Last of Us verschijnen in de VS op zondag, maar in Nederland op maandag. Check de serie nu op HBO Max.

Aanbevolen artikelen