search
Deze bekende actrice had haar eerste grote rol in 'Friends'

Deze bekende actrice had haar eerste grote rol in 'Friends'

Ze is inmiddels een bekend gezicht, en het begon allemaal met haar rol in 'Friends'.

Valeria Milić
Niet alleen voor de hoofdrolspelers was de komedieserie Friends een springplank. Voor Paget Brewster, oftewel Emily Prentiss in Criminal Minds, was dit haar eerste grote rol. Zij speelde Kathy, die zowel met Joey (Matt LeBlanc) als Chandler (Matthew Perry) een relatie had.

Brewster's rol besloeg zes afleveringen, waarbij er een driehoeksverhouding ontstaat tussen Kathy, Joey en Chandler: hieronder kun je zien hoe deze ontstond.

Bijna onherkenbaar


Brewster's speelde gedurende het vierde seizoen in de succesvolle komedie. Emily's lange haar is er dan nog niet, aangezien Kathy een sportief kort kapsel heeft. In eerste instantie heeft Chandler Kathy op het oog, zij is echter al aan het daten met zijn beste vriend Joey. Na de nodige verwikkelingen krijgen Chandler en Kathy dan een relatie, waarbij de vriendschap tussen Chandler en Joey natuurlijk wat tikken krijgt.

Criminal Minds: Evolution in 2022


Brewster's grote doorbraak kwam met Criminal Minds. Deze hitserie eindigde in eerste instantie in 2020, maar is sinds 2022 weer terug. Dit kondigde Brewster ook aan op haar Twitter:Dit seizoen wordt in het algemeen als het zestiende gezien, en de serie krijgt inmiddels ook een 17e seizoen. Voorlopig zijn we dus nog niet van de FBI-speurneuzen af.

Als je wilt weten hoe het afloopt tussen Kathy, Chancler en Joey: je kunt Friends in zijn geheel bekijken op HBO Max.

Voor een binge-sessie Criminal Minds kun je terecht bij Disney+.
Aanbevolen artikelen