HBO Max verrast met cancelen bekende serie

HBO Max cancelt bekende serie

HBO Max heeft besloten om te stoppen met de reboot van 'Gossip Girl'

Bas de Kramer, 20 januari 2023 21:35

HBO Max heeft besloten om te stoppen met de nieuwe versie van Gossip Girl. Hetgeen betekent dat de serie na twee seizoenen zal stoppen en dat de aflevering die op donderdag 26 januari zal worden uitgezonden, alweer de laatste zal zijn.

Gossip

Showrunner Joshua Safran tweette:

"Dus hier is de 'gossip: het is met een zwaar hart dat ik moet aankondigen dat Gossip Girl niet doorgaat op HBO Max. We zullen het netwerk en de studio voor altijd dankbaar zijn voor hun geloof en steun."

"De schrijvers vanwege hun sluwe breinen en hun behendige talent; de cast van supersterren omdat ze de beste medewerkers en vrienden zijn; en de crew voor hun harde werk, toewijding en liefde voor het project. Dit was echt de beste set waar ik ooit aan heb gewerkt."
Einde?

Safran stelt dat de serie momenteel nog aan het zoeken is of deze nog bij een andere streamingsdienst is onder te brengen, maar geeft aan dat dat in huidige economische tij nog wel eens lastig kan worden.

Begon goed

De opvolger van de originele serie van alweer tien jaar geleden, kende een vliegende start in juli 2021 en vestigde destijds een record als de meest bekeken serie van een openingsweekend voor HBO Max.

De serie werd dan ook al snel verlengd. Ondanks de grote aanvankelijke interesse, mede aangewakkerd door fans van de originele serie, kon de follow-up de tijdsgeest niet vatten zoals de originele serie dat destijds wel kon.

Toch nog benieuwd? Kijk de serie op HBO Max.

Lees meer over: gossip girl, reboot, hbo max, joshua safran

Populair nieuws