Seizoen 2 van 'Gossip Girl'-reboot is een stuk boosaardiger

Seizoen 2 van 'Gossip Girl'-reboot is nog gemener

In seizoen 2 van HBO's 'Gossip Girl' kunnen we nog meer drama verwachten dan voorheen.

Nina Beerendonk, 4 december 2022 09:26

De eerste twee afleveringen van seizoen 2 van Gossip Girl zijn vanaf 1 december te streamen op HBO Max. De acteurs uit de serie vertellen alvast wat we van de rest van dit nieuwe seizoen kunnen verwachten.
Het eerste seizoen van de Gossip Girl-reboot van HBO verscheen in 2021. De serie trok enorm veel kijkers. In het weekend na zijn release werd de reboot zelfs de meest bekeken originele HBO Max serie tot dan toe. Dat was uiteraard reden genoeg om een tweede seizoen te bevestigen.

Groter, slechter en gemener
Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter vertelde het team van de serie wat kijkers kunnen verwachten in seizoen 2. Grace Duah, die het favoriete personage Shan speelt, onthulde dat er alleen nog maar meer drama te zien zal zijn in dit nieuwe seizoen:

"Dit seizoen is groter, slechter, maar het is gemeen", zei ze. "Ik denk dat jullie daarom op jullie stoelen zitten, ik denk dat daarom miljoenen mensen thuis op hun stoelen zitten. Ze willen dat mensen gemeen zijn. En dat ga je zien, en daarom ga je tot eind januari elke donderdag afstemmen".

De eerste twee afleveringen van Gossip Girl zijn te bekijken op HBO Max. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Gossip Girl, HBO

Populair nieuws