search
Dit weten we al over 'Wednesday' seizoen 2
Series / Nieuws

Dit weten we al over 'Wednesday' seizoen 2

We weten waar de serie vandaan komt, bij deze waar het mogelijk naartoe gaat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Seizoen 2 is een feit: een mengeling van donkere fantasy, humor en een beetje drama. In het kort nog even wat we al weten en, belangrijker nog, hoe het allemaal verder gaat.

Voordat het nieuwe seizoen er is, is reikhalzend uitzien zo'n slecht idee nog niet.

Van held naar anti-held


Er is vaker gesproken over het feit dat genoeg pubers de nodige morbide interesses hebben. Om over dramatische uitspraken nog maar te zwijgen. Wednesday was juist zo'n heldin doordat Jenna Ortega haar tekst op een monotone manier wist te brengen, met bijpassende gelaatsuitdrukking. Of liever gezegd, gebrek aan gelaatsuitdrukking.

Volgens Ortega zou het echter goed zijn als de serie wat duisterder zou worden. In Entertainment Weekly gaf zij aan: "Het zou goed zijn als Wednesday daadwerkelijk wat duisterder zou worden. Dat ze van een held meer de kant op gaat van de anti-held".

Mogelijke première


Het is momenteel niet mogelijk om uitspraken te doen over de start van seizoen 2. Als we echter het schema van het eerste seizoen aanhouden, dan betekent dit zes maanden opnames en acht maanden post-productie. Dit betekent dat in het begin van 2024 aan het wachten een einde komt.

Tot die tijd kun je naar seizoen 1 van Wednesday kijken op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen