Promo 'Game of Thrones' finale seizoen 5

Promo Game of Thrones finale seizoen 5

Een boel actie in Mother's Mercy.

Jim Pedd, 8 juni 2015 12:29


Hierboven de promo voor de laatste aflevering van Game of Thrones seizoen 5. Bovenstaande video belooft een boel actie en een knallende afsluiter van het seizoen. Een synopsis van de aflevering is er uiteraard ook al en die belooft een boel conflicten die waarschijnlijk niet allemaal uitgewerkt gaan worden. Cliffhangers moeten we natuurlijk ook zijn.

Mother’s Mercy is de vijftigste aflevering van de serie en gaat op maandag 15 juni, 03:00 uur in première op televisie. Stannis (Stephen Dillane) marcheert. Dany (Emilia Clarke) wordt omringd door vreemdelingen Cersei (Lena Headey) zoekt vergiffenis. Jon (Kit Harington)wordt uitgedaagd.

De titel verwijst overigens naar de moedergod, een van de goden in het gedachtegoed van de Sparrows. De moedergod symboliseert meelij en mensen die vergiffenis zoeken voor hun daden, moet daarvoor naar haar toe. Het scenario van de aflevering is geschreven door David Benioff en D.B. Weiss. Voor de regie was David Nutter verantwoordelijk.

Lees meer over: Game of thrones, promo, seizoen 5, mothers mercy, stephen dillane, kit harington, emilia clarke, lena headey

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws