'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke kan 'House of the Dragon' niet af kijken

Emilia Clarke kan 'House of the Dragon' niet zien

Tegen alle verwachtingen in heeft Clarke geen enkele interesse om de populaire prequel te gaan bekijken.

Fleur van Laar, 22 januari 2023 17:03

[b]Game of Thrones-actrice Emilia Clarke zegt geen enkele interesse te hebben in het bekijken van de prequel House of the Dragon. Hier heeft de actrice gelukkig hele begrijpelijke redenen voor.[/i]

De Game of Thrones prequel House of the Dragon onderzoekt misschien dan wel de voorouders van haar personage, maar Emilia Clarke herinnerde er toch onlangs aan dat ze geen interesse heeft om de serie te bekijken.

Vooral omdat het verhaal haar te bekend voorkomt, maar ze zich ook te ver verwijderd voelt van de werkelijke gebeurtenissen.

Toch steunend

"Nee! Kun je me vergeven?" Clarke grapte met Variety over de vraag of ze de prequel zou kijken. "Het is te vreemd. Ik ben zo blij dat het gebeurt. Ik ben in de wolken door alle gewonnen prijzen... Maar ik kan het gewoon niet.”

”Het is zo raar. Het is zo vreemd. Het is alsof iemand zegt, "Wil je naar een schoolreünie die niet van jouw jaar is? Zo voelt het. Ik vermijd het dus.”

Deze houding lijkt anders te zijn dan wat de acteur afgelopen zomer zei over de prequel, toen ze toegaf dat het raar zou zijn om naar de show te kijken, maar dat ze er in ieder geval door geïntrigeerd was.

Hieronder kun je een fragment van het interview met Variety zien.


House of the Dragon is te streamen op HBO Max.
Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, Emilia Clarke, HBO Max

Populair nieuws