search
'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke weigert naar 'House of the Dragon' te kijken
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke weigert naar 'House of the Dragon' te kijken

Als voornaamste Targaryen-telg vindt ze het net iets te vreemd voor haar doen.

In HBO's hitserie Game of Thrones leerde de kijkers Emilia Clarke kennen als de strijdlustige Daenerys Targaryen. Nu de spin-off House of the Dragon is uitgebracht is zij in ieder geval een van de weinige die niet naar de spin-off heeft gekeken.

Het is niet de minste die zich niet onder de kijkers schaart. Clarke werd voor haar rol als Daenerys Targaryen genomineerd voor maar liefst vier Emmy-awards en drie Critics' Choice-awards. De spin-off over haar familie is inmiddels ook een behoorlijke hit. Het wordt geprezen door fans en critici en werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe.

Voor mij echt te vreemd


In een interview vertelt Clarke op de vraag of ze ook naar House of the Dragon kijkt het volgende: "Nee! Kan je het me vergeven? Het is echt te vreemd, ik ben super blij dat het gemaakt wordt. Ik ben zo blij dat men er zo lovend over is en dat het alle awards krijgt, maar ik kan het gewoon niet het is gewoon zo raar.".

Het is voor haar net alsof men naar een reünie van school gaat van een jaar waarin zij helemaal niet op school heeft gezeten. In die hoedanigheid weet ze de serie in ieder geval te vermijden. Wellicht dat ze naarmate de serie vordert er anders over gaat denken.

Kijk nu alle afleveringen van 'House of the Dragon' op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen