search
Ook Apple TV+ cancelt vrij snel populaire serie
Series / Nieuws

Ook Apple TV+ cancelt vrij snel populaire serie

Apple TV+ stelt fans teleur door deze populaire serie na het tweede seizoen te stoppen.

Netflix blijkt niet de enige streamingdienst te zijn die abonnees verbaast door succesvolle series te cancellen. Er is namelijk bekend gemaakt dat Apple TV+ zich niet zal wagen aan een derde seizoen van The Mosquito Coast.

Vrijdag werd onthuld dat de live-action bewerking van de roman van Paul Theroux uit 1981 na twee seizoenen is geannuleerd. Dit nieuws komt slechts twee weken na het debuut van de laatste aflevering van seizoen 2. Justin Theroux, de neef van Theroux, speelde de hoofdrol en produceerde de serie.

Einde van de prequel


In The Mosquito Coast verhuist een idealistische uitvinder, walgend van alle corruptie in de industriële wereld, zijn familie naar Latijns-Amerika. Wanneer de Amerikaanse regering hen probeert te vangen, ondernemen ze een gevaarlijke reis door Mexico om de Amerikaanse regering te ontvluchten en veiligheid te vinden.

Het nieuws dat de serie gecanceld is zal fans van het bronmateriaal van Theroux waarschijnlijk teleurstellen, aangezien de twee seizoenen dienden als een prequel voor de gebeurtenissen in het boek en de verfilming ervan uit 1986 met Harrison Ford en Helen Mirren in de hoofdrol. Helaas zal het verhaal zich dus niet verder kunnen uitbreiden in een derde seizoen.

De twee seizoenen van The Mosquito Coast zijn te zien op Apple TV+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen