search
Netflix komt deze week met 6 nieuwe series waaronder het spannende 'Lockwood & Co.'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 6 nieuwe series waaronder het spannende 'Lockwood & Co.'

Het is deze week voornamelijk veel actie, veel stoere helden en veel criminaliteit.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Kings of Jo'burg (seizoen 2)



Verschijnt op: 27 januari
Genre: Criminaliteit / Thriller
Kijk op Netflix

Synopsis: De gebroeders Masire regeren over de criminele onderwereld van Johannesburg alleen dreigen een bovennatuurlijke vloek over de familie en een web van verraad hen ten onder te laten gaan.





The Snow Girl (seizoen 1)



Verschijnt op: 27 januari
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Tijdens de ruiterstoet van de Magi-parade verdwijnt plots Amaya, de dochter van de familie Martí­n. Journaliste Miren besluit de zaak te volgen, vastberaden om het meisje te vinden.





Lockwood & Co. (seizoen )



Verschijnt op: 27 januari
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Netflix

Synopsis: Een kleine start-up dat wordt gerund door twee tienerjongens en een nieuw, uitermate fysiek begaafd meisje vormen samen een supertrio die voorbestemd zijn een mysterie te ontrafelen die de loop van geschiedenis kan veranderen.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

25 januari: Against the Ropes (seizoen 1) - Drama - Geïnspireerd op het verhaal van Kayla Sparks, een meisje van de middelbare school die traint voor het pro-worstelen. In haar tocht moet ze groepsdruk, ultra-conservatieve ouders en worstelingen met haar eigen seksualiteit zien te overkomen.

26 januari: Daniel Spellbound (seizoen 2) - Animatie / Actie / Avontuur - Magie is echt, alleen is het verborgen voor gewone mensen. Daniel weet het echter te vinden. Hij ontdekt een merkwaardig ingrediënt waarbij een gevaarlijke alchemist hem opmerkt en zo een avontuur instapt terwijl de wereld van de magie op het spel staat.

26 januari: Record of Ragnarok (seizoen 2 - aflevering 1-10) - Animatie / Actie / Avontuur - Elke 1000 jaar verzamelt de raad van de goden om het lot van de menselijkheid te beslissen. Na zeven miljoen jaar van de geschiedenis van de mens besluiten de goden dat de mensheid te ver heen is moeten uitsterven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen