search
Poll: Wat vonden jullie van 'Sense8'
Series / Poll

Poll: Wat vonden jullie van 'Sense8'

De eerste serie van de Wachowski's, die we kennen van The Matrix.

Sinds 5 juni heeft Netflix het volledige eerste seizoen van Sense8 online gezet. De serie is bedacht door de Wachowski's, die we kennen van films als The Matrix, Speed Racer en Jupiter Ascending. Nu de serie een paar dagen te streamen is, willen we graag horen wat je ervan vond. Stemmen kan in onderstaande poll, in de comments graag een reactie!


In Sense8 raken acht vreemdelingen (Freema Agyeman, Ami Ameen, Naveen Andrews, Doona Bae, Tena Desae, Jamie Clayton, Max Riemelt en Brian J. Smith) na iemands overlijden emotioneel en mentaal gekoppeld aan elkaar en moeten ze samenwerken om de mensheid en henzelf te redden van een sinistere organisatie die op hen jaagt.

Critici zijn niet perse negatief over de serie. Op RottenTomatoes staat deze op 68 procent, na 22 recensies. "Sommige van de scenario's zijn onlogisch, maar de zeer verschillende personages en creatieve manier waarop hun verhalen verweven zijn, houden Sense8 interessant." En ook op Metacritic heeft de show een soorgelijke rating: 63 op basis van 22 recensies.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen