'Constantine' nu officieel dood

De serie wordt nergens anders opgepikt.

Jim Pedd, 9 juni 2015 08:00

Begin mei werd bekend gemaakt dat NBC DC-serie Constantine geannuleerd had. De serie trok niet genoeg kijkers en de zender wilde er daarom niet mee verder. Vervolgens maakte uitvoerend producent Daniel Cerone bekend dat nog gezocht werd naar een nieuw thuis voor de serie, maar dat blijkt niet gevonden te zijn. Dit maakte Cerone bekend via Twitter.
”De contracten van de cast en schrijvers van Constantine worden opgeheven,” begon zijn boodschap. ”De studio heeft geprobeerd een nieuw thuis te vinden voor de serie, iets waar we hen voor altijd dankbaar voor zullen zijn, maar die pogingen zijn op niets uitgedraaid. Het spijt me, ik heb geen informatie gekregen over waar men de serie naartoe heeft proberen te nemen. Het enige wat ik kan zeggen, is dat het voorbij is.”

”Jullie verdienen allemaal vele jaren van de serie die we wilden maken,” ging Cerone verder. ”En we zijn teleurgesteld dat we die niet kunnen leveren. Maar het goede nieuws is, dat Constantine nog jaren zal blijven leven, in veel meer vormen. […] Bedankt voor alles.”

Het enige seizoen van de serie telde 13 afleveringen en had een hoofdrol voor Matt Ryan als Constantine. Verder waren er rollen voor Angélica Celaya, Harold Perrineau en Charles Halford. Zijn jullie teleurgesteld door het einde van de serie?

Bron: Daniel Cerone

Lees meer over: Constantine, seizoen 1, nbc, daniel cerone, matt ryan, angelica celaya, harold perrineau, Charles halford, voorbij

Informatie over de serie: Constantine

Populair nieuws