Netflix maakt van 'Luther: The Fallen Sun' een bikkelharde film

Luther: The Fallen Sun wordt een bikkelharde film

Filmnieuws - Vanaf 10 maart zien we Idris Elba terug als John Luther na vijf succesvolle seizoenen in een R-rated film.

Patricia Koning, 26 januari 2023 10:33

De Netflix Original wordt om verschillende redenen een R-rated film. Een bikkelharde film om naar uit te kijken. Zeker voor de fans van Idris Elba.
Deze keuze is gemaakt omdat er verontrustende en gewelddadige inhoud in de film zit, gewelddadig taalgebruik en enig seksueel materiaal.

Wat te verwachten

"We zijn net klaar met filmen, ongeveer drie weken geleden. Het was een grimmige shoot. Oh mijn god. Het is allemaal leuk en terwijl ik het script aan het lezen ben heb ik soms zoiets als: 'En wat doet hij dan? Oh wauw, dit is ongelooflijk.'"

Dit zijn de woorden van Elba in een recent interview dat hij gaf. Het lijkt er dus echt op dat we ons klaar kunnen maken voor een bikkelharde film. Zie hieronder een stukje van het interview.


Vervolg op de serie

Na vijf seizoenen van de succesvolle serie zien we niet alleen Elba in Luther: The Fallen Sun maar ook Cynthia Erivo, Andy Serkis en Dermot Crowley.

Synopsis

Een gruwelijke seriemoordenaar maakt de straten van Londen onveilig. Rechercheur John Luther zit in de gevangenis en baalt ervan dat hij de psychopaat nooit heeft kunnen vangen. Hij besluit te ontsnappen uit de gevangenis en alsnog achter deze psychopaat aan te gaan.

Teaser trailer

Hieronder zie je de onheilspellende teaser trailer welke Netflix al een tijdje geleden heeft uitgegeven voor de film.

Het is nog een tijdje wachten maar vanaf 10 maart kan je de film streamen bij Netflix.

Lees meer over: Netflix, Luther, Luther The Fallen Sun, Idris Elba, Andy Serkis, Dermot Crowley, Netflix Original, R rated

Informatie over de serie: Luther

Populair nieuws