Vervolg meest populaire sitcom ooit onthult nieuwe castleden

Vervolg meest populaire sitcom met nieuwe cast

Het verhaal van de bekende psychiater krijgt een nieuw hoofdstuk met een frisse wind.

Glenn Walsh, 26 januari 2023 09:52

Onlangs werd bekend dat de razend populaire sitcom uit de jaren 90 en 00, over het leven van de bekende radiopsychiater Frasier, een vervolg krijgt. Paramount+ maakt bekend dat acteurs Anders Keith en Jess Salgueiro zich bij de cast aansluiten.
Als men zegt dat de hitserie Frasier enigszins populair was is dat nog een understatement. De serie liep van 1993 tot 2004 en wist naast enorme aantallen kijkers maar liefst 37 Emmy Awards in de wacht te slepen. Dit is tot op heden nog steeds het hoogste aantal prijzen dat een sitcom ooit heeft weten te behalen.

Een nieuwe stad, een nieuw verhaal

Het is daarnaast vast ook mogelijk dat acteur Kelsey Grammer, die de rol van Frasier Crane speelt, een record weet te zetten voor langst gespeelde personage. Zo speelde hij de rol ook al van 1984 tot 1993 in de sitcom Cheers. Samen met Frasier heeft hij de rol dus al 20 jaar gespeeld. Nu nog maar de vraag hoeveel jaar hij daar aan toevoegt.

In de nieuwe serie bevindt Frasier zich in een nieuwe stad waarin hij nieuwe avonturen aangaat. Keith zal de rol spelen van de zoon van Niles Crane en Daphne Moon en dus zijn neef. Hij heeft de intelligentie van Niles, de lach van Daphne en de subtiliteit van geen van beide. Salgueiro gaat de rol spelen van de huisgenoot van Freddy, Frasier's zoon.

Wanneer de serie precies uitkomt is nog niet bekend. Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates. Kijk ondertussen alle afleveringen van Frasier op SkyShowtime.

Lees meer over: Frasier, Cheers, Kelsey Grammer, Anders Keith, Jess Salgueiro, Paramount Plus, Paramount, SkyShowtime

Informatie over de serie: Frasier

Populair nieuws