Disney+ komt in februari met 6 nieuwe series en vele afleveringen

Disney+ komt in februari met 6 nieuwe series

Komende maand is bij Disney+ veel drama, criminaliteit en animatie te verwachten.

Glenn Walsh, 28 januari 2023 16:23

Disney+ komt deze maand weer met een aantal nieuwe series. Hieronder een overzicht van de drie meest opvallende series die je alvast op je watchlist kunt zetten.

Stolen Youth: Inside the Cult at Sarah Lawrence (seizoen 1)


Verschijnt op: 9 februari
Genre: Documentaire / Criminaliteit

Synopsis: Voormalige studenten van het Sarah Lawrence College over de invloed die Larry Ray in 2010 op hen had en de hersenspoeling en mishandeling die daarmee gepaard ging.
Fleishman Is in Trouble (seizoen 1)


Verschijnt op: 22 februari
Genre: Drama

Synopsis: Toby Fleishman wist was hij kon verwachten toen zijn vrouw na 15 jaar huwelijk van hem scheidde. De weekenden en om de vakantie met de kinderen, wat rancuneuze gevoelens en het momenten van spanningen die af en toe plaatsvinden in de onderhandelingen van het co-ouderschap.
Call It Love (seizoen 1)


Verschijnt op: 22 februari
Genre: Drama

Synopsis: Deze romantische melodrama gaat over een man en een vrouw die betrokken zijn in een wraakplot waarbij zij de wraak vergeten en de verdriet omarmen als ze sympathie voor elkaar beginnen te ontwikkelen.
Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die de komende maand op Disney+ verschijnen.

1 februari: The Proud Family: Louder and Prouder (seizoen 2) - Animatie / Avontuur / Komedie - Het dagelijkse leven van Penny Proud als ze op hilarische wijze door het leven gaat in een onstuimig huis met een liefhebbende moeder en een overbeschermende vader.

10 februari: Dug Days: Carl's Date (seizoen 2) - Animatie / Avontuur - De avonturen van Dug, de hond uit de film Up als hij probeert de avonturen uit het echte leven te ontdekken.

22 februari: Web of Death (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit - Online bloedhonden gebruiken hun vingerafdrukken, DNA databases en de waanzinnige kracht van social media om de meest gruwelijke, mysterieuze en bizarre moorden op te lossen.

Lees meer over: The Proud Family, Louder and Prouder, Stolen Youth, Inside the Cult at Sarah Lawrence, Sarah Lawrence, Dug Days, Carls Date, Call it Love, Fleishman is in Trouble, Web of Death

Populair nieuws