search
Wereldberoemde 'Baywatch'-actrice deelt bizarre 'grap' die achter de schermen plaatsvond

Wereldberoemde 'Baywatch'-actrice deelt bizarre 'grap' die achter de schermen plaatsvond

Pamela Anderson vertelt over de wondere wereld van showbusiness en hoe zij die navigeerde.

Valeria Milić
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met haar Broadway-rol in de musical Chicago, haar memoires uit en de nieuwe Netflix-documentaire, staat Pamela Anderson nog genoeg in de belangstelling.

Onlangs ontstond er ophef over een passage in haar boek Love, Pamela.

'Grap' door Tim Allen


Anderson schrijft over haar eerste rol, die van Lisa in de komedieserie Home Improvement: assistente van hoofdpersoon Tim 'The Toolman' Taylor (Tim Allen). Allen is van huis uit komiek en het leek hem erg grappig om achter de schermen zijn geslachtsdeel aan Anderson te laten zien.

Geen wrok


Hoewel Allen in een verklaring ontkende dat de totaal mislukte kwajongensstreek heeft plaatsgevonden, bleef de blondine bij haar verhaal. Tegen Variety vertelt ze: "Tim is komiek en die zoeken nu eenmaal altijd de grenzen op. Ik denk niet dat hij kwaad in de zin had. Ik voel ook geen wrok jegens hem, maar dit soort dingen hadden gewoon niet moeten gebeuren. Tegenwoordig liggen de dingen anders en zou zoiets niet getolereerd worden".

Anderson is volop actief en heeft duidelijk nog genoeg verhalen te vertellen: Pamela, A Love Story is vanaf 31 januari te streamen op Netflix.

Bekijk op instagram


Aanbevolen artikelen