Sarah Michelle Gellar wil dit deel van 'Buffy' het liefst voorgoed vergeten

Eén vraag moet je deze 'Buff'y-ster nooit stellen

"Mensen herinneren me er graag aan hoe lang geleden 'Buffy' was"

Daan Kusen, 29 januari 2023 15:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sarah Michelle Gellar is onlosmakelijk verbonden met de hitserie Buffy the Vampire Slayer, waarin ze het titelpersonage speelde.
Ook nu nog, tijdens haar promotietour voor de Paramount+ serie Wolf Pack, krijgt ze voortdurend vragen over Buffy.

Liever niet

De iimpact van Buffy the Vampire Slayer was en is nog steeds enorm groot, en Gellar beantwoordt er nog steeds graag vragen over.

Eén vraag hoopt Gellar toch niet meer te krijgen.

"Fans herinneren me er graag aan dat Buffy twintig jaar geleden was. Ik vind het geweldig dat mensen het er nog steeds over hebben, maar ik hoef niet steeds te horen hoe lang het geleden is zodat mensen zich realiseren hoe oud ik nu ben!" aldus de actrice.Buffy's impact

Ondanks de aanhoudende populariteit van Buffy the Vampire Slayer is het geen geheim dat er achter de schermen van alles mis was.

Showrunner Joss Whedon creëerde op de set van de show, maar ook bij zijn latere projecten, een gevaarlijke werkomgeving.

Beschuldigingen van Justice League-acteur Ray Fisher, maar ook van oud-castleden van Buffy zoals Charisma Carpenter maakten duidelijk dat werken met Whedon een hel kon zijn.

"Ik ben niet de enige die hier mee te maken heeft," zegt Gellar, "en ik hoop dat het de nalatenschap van Buffy niet heeft veranderd, maar dat het succes en kracht teruggeeft aan al die mensen die eraan gewerkt hebben."

Vrij spectaculair

Ondanks de werksituatie zal Sarah Michelle Gellar altijd trots blijven op Buffy the Vampire Slayer.

"Ik zal altijd trots zijn op wat ik, wat mijn mede castleden, hebben gedaan. Ik zal altijd trots zijn op Buffy. Was het een ideale werkomgeving? Absoluut niet. Maar ik zal altijd trots zijn op wat we gemaakt hebben, want dat was vrij spectaculair!"De serie Wolf Pack kun je hier streamen. Wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet duidelijk.
Lees meer over: buffy the vampire slayer, buffy summers, sarah michelle gellar, wolf pack, paramount plus

Populair nieuws