search
'Buffy the Vampire Slayer'-ster Sarah Michelle Gellar kondigt trots nieuwe serie aan
Series / Nieuws

'Buffy the Vampire Slayer'-ster Sarah Michelle Gellar kondigt trots nieuwe serie aan

Van bekende vampierenjager naar mysterieuze wezens in California. De actrice is terug!

Vooral groot eind jaren 90 en het begin van het millennium, de Amerikaanse actrice Sarah Michelle Gellar is waarschijnlijk het meest bekend om haar rol als Buffy in de serie Buffy the Vampire Slayer. Maar nu is ze weer helemaal terug in het nieuwe Wolf Pack.

In een bericht op Instagram vertelt Gellar dat haar nieuwe serie in première is gegaan en aftrapte met de aflevering From a Spark To a Flame. In de aanloop naar de première heeft Paramount+ de serie al behoorlijk geplugd bij fans. Waaronder meerdere teasers, trailers en een vertoning op het CCXP evenement in São Paulo.

Ontwaking van een verschrikkelijk wezen


De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Edo van Belkom. Het verhaal van Wolf Pack gaat over een een jongen en meisje wiens leven voor altijd veranderen als een bosbrand in Californië een verschrikkelijk bovennatuurlijk wezen doet ontwaken die als eerst een file op een snelweg onderaan de brandende heuvels aanvalt.

Naast dat Gellar in de serie speelt is ze ook uitvoerend producent. Voor deze serie probeert ze haar ervaring uit Buffy the Vampire Slayer mee te nemen. Toen al wilde ze alle facetten van het maken van zo'n serie eens uitproberen. Van het opereren van de camera tot het mixen van geluid. In deze serie weet ze ook weer volledig 'hands on' te zijn.

De serie is in Amerika te zien op Paramount+. Daar veel series van Paramount+ in Nederland op SkyShowtime te zien zijn zal er hoogstwaarschijnlijk binnenkort een release op die streamingdienst komen.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen