search
Eindelijk zien we de echte Starlight in 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

Eindelijk zien we de echte Starlight in 'The Boys' seizoen 4

Het volgende seizoen van 'The Boys' lijkt een grote schurk rijker te zijn.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na het spannende einde van het derde seizoen van The Boys smachten veel kijkers naar een vervolg. Vooral wanneer het over het personage Starlight gaat. Gelukkig geeft de cast alvast een kleine sneakpeek.

The Boys werd officieel verlengd voor een vierde seizoen weken voordat de seizoensfinale werd uitgezonden. Nu de serie zo goed eindigt, zijn veel fans benieuwd naar het vervolg.

Een nieuwe fase


Aan het einde van het derde seizoen zijn alle hoofdrolspelers in een kwetsbare positie terechtgekomen, met Butcher die nog maar een paar maanden te leven heeft en met Starlight (Erin Moriarty) die nu uit The Seven en in haar eentje is.

Het filmen voor het vierde seizoen van The Boys begon eind vorig jaar, en naarmate het vorderde heeft een deel van de cast alvast een kijkje achter de schermen gegeven. Nu heeft Moriarty een afbeelding van Starlight op de set geplaatst en laat ze doorschemeren dat het personage in haar wraak periode zit.Wat dit nu precies gaat inhouden weten we nog niet zeker. Wel belooft dit een spannend vervolg op het derde seizoen. Wanneer dit vervolg precies uitkomt is nog niet bekend.

The Boys is te streamen op Prime VideoInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen