search
Deze 2 films zijn af, maar Netflix cancelt ze alsnog
Films / Nieuws

Deze 2 films zijn af, maar Netflix cancelt ze alsnog

Bij sommige films hoeft er alleen nog maar een strik omheen, toch kan het altijd voorkomen dat ze het daglicht niet zien.

Bij sommige films hoeft er alleen nog maar een strik omheen. Toch kan het altijd voorkomen dat ze het daglicht niet zien. Dit geldt ook voor twee van de nieuwste Netflix-producties.

Het gebeurt nog wel eens dat projecten toch worden stopgezet nadat de productie al is afgerond. Vaak gaat het om het financiƫle plaatje en om het beperken van onkosten, zoals tijdens de corona-periode.

Veel annuleringen


HBO Max annuleerde onlangs op het laatste moment ook afgeronde films als Batgirl en Scoob!: Holiday Haunt. Er was achteraf gedoe met vooraf ingecalculeerd belastingvoordeel.

Nu ook Netflix


Waarom Netflix toch niet doorgaat met de twee afgeronde films is niet duidelijk. Het gaat volgens The Hollywood Reporter om The Inheritance en House/Wife.

The Inheritance vertelt het verhaal van een bescheiden erfenis van een overleden vader aan zijn dochter. Naast een klein aandeel krijgt ze ook een raadselachtige boodschap in een envelop.

House/Wife gaat over een moeder die met haar gezin intrekt in een nieuwe woonruimte. De woning blijkt een slim huis en wordt al snel met harde hand geregeerd door kunstmatige intelligentie.

Kleine kans


Misschien zijn de films in de toekomst toch nog ergens te zien. In tegenstelling tot de geannuleerde films van HBO worden de twee films van Netflix wel op andere platformen aangeboden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen