Loeispannende thrillerserie op Netflix trekt overvloed aan kijkers

Loeispannende serie dendert naar plek 1 op Netflix

De Spaanse serie 'La Chica de Nieve' dendert gelijk naar eerste plek op in de Netflix top 10.

Bas de Kramer, 31 januari 2023 23:38

De Spaanse serie La Chica de Nieve is pas net beschikbaar op Netflix maar is gelijk de meest bekeken serie op de streamingsdienst.

Plot

In de serie verdwijnt een jong meisje, Amaya, tijdens de Drie Wijzen-optocht in het Spaanse Malaga. Haar ouders zijn ten einde raad en beginnen een lange speurtocht naar hun dochter. Ze worden in deze periode geholpen door beginnend journaliste Miren, die zich helemaal vastbijt in de zaak en de politie op de voet volgt.

Ondertussen doet inspecteur Millán ook haar best om het meisje te vinden. De zoektocht is echter lang en ze tasten veelal in het duister over wat er met het meisje gebeurd is.

Gelijkenissen

De serie heeft zeer veel gelijkenissen met de BBC-serie The Missing, waarbij zich eenzelfde soort verhaal voltrekt. Een vermist kind, verschillende tijdslijnen, wanhopige ouders, een journalist en een speurneus die de zaak niet los kan laten. Hoewel de verhalen best op elkaar lijken, is La Chica de Nieve toch een erg spannende serie voor liefhebbers van het genre.Kijk de serie hier op Netflix.

Lees meer over: la chica de nieve, the snow girl, netflix, milena smit

Populair nieuws