Pedro Pascal is terug voor 'The Mandalorian' in nieuwe tv-spot seizoen 3

Pedro Pascal terug voor Mandalorian in tv-spotje

Het derde seizoen van de Star Wars-spinoff staat al bijna om de hoek!

Mitchell van Vuren, 1 februari 2023 09:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Pedro Pascal verovert de harten van kijkers wereldwijd via meerdere series. Van Game of Thrones tot The Last of Us, we weten er geen genoeg van te krijgen. Nu is hij tevens te zien in een van de eerste tv-spotjes voor The Mandalorian seizoen 3!
In het spotje van de Lucasfilm-serie zijn wederom Mando en Grogu's wilde avonturen te zien tijdens hun reis naar Mandalore. Dit voorjaar zal het derde seizoen van de populaire Star Wars-serie uitkomen.

Pedro Pascal zal terugkeren als een eenzame Mandalorian. Voor het nieuwe seizoen verscheen Pascal's Din Djarin eerder in Disney+'s The Book of Boba Fett, waarin Djarin en Grogu herenigd werden na de gebeurtenissen uit seizoen 2.Waar gaat seizoen 3 van The Mandalorian over?

De synopsis van het derde seizoen luidt: "De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. De ooit eenzame premiejager Din Djarin heeft zich ondertussen herenigd met Grogu."

De synopsis gaat verder: "Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om de Melkweg weg te leiden van haar donkere verleden. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken terwijl Grogu en hij hun reis samen voortzetten."

Bekijk hieronder de video! Vanaf 1 maart zal het derde seizoen van The Mandalorian te vinden zijn bij Disney+.Lees meer over: the mandalorian, star wars, the book of boba fett, pedro pascal, seizoen 3, disney plus

Populair nieuws