search

Ons nieuws van woensdag 1 februari 2023

Nieuw op Netflix: de bikkelharde actiefilm 'Bullet Train'
Films / Nieuws

Nieuw op Netflix: de bikkelharde actiefilm 'Bullet Train'

De film 'Bullet Train' met Brad Pitt dendert Netflix binnen op 4 februari.

Vorig jaar augustus kwam Bullet Train naar de bioscopen. Vanaf 4 febuari kijk je deze komische actiefilm op Netflix.

Netflix en Sony


Doordat Netflix een deal heeft afgesloten met Sony komen er steeds meer grote films rechtstreeks vanuit de bioscopen bij Netflix terecht. Vorig jaar was dit ook het geval met bijvoorbeeld Spider-Man: No Way Home en ook dit jaar zullen er meer films vanuit de bioscoop terecht komen bij Netflix.

Synopsis Bullet Train


In Bullet Train speelt Brad Pitt de huurmoordenaar Ladybug. Hij komt in de snelste trein ter wereld terecht en raast door Japan. Onderweg moet hij een koffertje zien te bemachtigen. Al snel blijkt dat hij niet de enige is die het voorzien heeft op dit koffertje.

Cast


Naast Brad Pitt zien we in deze film ook Joey King, Aaron Tyler-Johnson, Brian Tyree Henry en Andrew Koji.
De film is geregisseerd door David Leitch ook wel bekend van het grote succes van Deadpool 2.

Scores


Op IMDB scoort de film een erg mooie 7.3/10. Op Rotten Tomatoes scoort hij wisselend. Onder de recensenten scoort hij daar een 54%. Onder het publiek doet de film het een stuk beter met een mooie 76%.

Trailer


Bekijk hier de gave trailer van Bullet Train welke je vanaf 4 februari kan gaan streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt deze legendarische filmserie een tv-reboot?
Films / Nieuws

Krijgt deze legendarische filmserie een tv-reboot?

Filmseries kunnen tot hitseries leiden: hoe zit het met deze alom geliefde filmfranchise?

J.K. Rowling's boekenserie is een blijvertje. Sinds de laatste Harry Potter-film in 2011 is de Wizarding World aanmerkelijk uitgebreid. Zo waren daar de Fantastic Beasts-films, het vervolgtoneelstuk Harry Potter and the Cursed Child, en de reünie Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Zit er een tv-serie in?

In een interview met GQ gaf hoofdrolspeler Rupert Grint (Ron Weasley) aan dat hij hier zeker voor openstaat.

De fakkel doorgeven


Ron staat dicht bij Grint, legt hij uit. Over het gerucht dat Warner Bros. voorzichtig naar het kijken is voor een tv-adaptatie, is hij positief. "Dat lijkt me geweldig. Wel ben ik nogal beschermend naar Ron toe, dus het zal raar zijn om hem lost te laten in dat opzicht. Je zou dan officieel de fakkel doorgeven".

Reünie in 2021


De boeken waarop de films zijn gebaseerd worden nog steeds gelezen, ook was de HBO-special een daverend succes: 93% op Rotten Tomatoes. De interesse in de films werd hierdoor weer aangewakkerd. Mocht Warner Bros. die de filmrechten heeft, beslissen tot een tv-adaptatie dan is er wat dat betreft zeker voldoende draagvlak.

Je kunt de acht Harry Potter-films, de drie Fantastic Beasts-films en de special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts allemaal streamen op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Matlock' wordt een vrouw in reboot-serie met Oscarwinnaar
Series / Nieuws

'Matlock' wordt een vrouw in reboot-serie met Oscarwinnaar

Zal de actrice de iconische rol van Andy Griffith weten te evenaren?

CBS heeft aangekondigd dat er een remake van de klassieke misdaadserie Matlock komt. Maar wel met een twist!

Het is namelijk zo dat niemand minder dan Oscarwinnaar Kathy Bates (Titanic, Misery, About Schmidt, American Horror Story) de hoofdrol zal spelen in de serie. De geliefde versie uit 1986-1995 had natuurlijk een mannelijke hoofdrolspeler.

Over een andere boeg


Bates neemt als Madeline Matlock het stokje over van Andy Griffith, die bijna tien jaar de rol van Ben Matlock speelde.

De zeventiger Madline Matlock gaat opnieuw aan de slag bij een advocatenkantoor, waar ze haar jaren van ervaring en sluwe tactieken gebruikt om zaken te winnen en corrupte praktijken tegen te gaan.

De oude Matlock-serie werd door NBC uitgezonden en werd opgevolgd door spinoff-serie Jake and the Fatman op CBS.

Het is nog onduidelijk wanneer we de nieuwe versie van Matlock kunnen verwachten, wie zal regisseren en welke acteurs Bates zullen ondersteunen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Review HBO Max - aanbod, prijzen, series en meer
Series / Streaming-diensten

Review HBO Max - aanbod, prijzen, series en meer

'Quality TV' van HBO Max is sinds 2020 binnen elk huishouden beschikbaar.

"‹"‹Lang bestaat HBO Max nog niet, maar met recente megasuccessen The Last of Us en House of the Dragon is de streamingdienst bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse VOD-landschap. En dat mag ook wel, want HBO heeft (eindelijk) een gouden formule te pakken. Lees hieronder alles over hun prijzen, aanbod en voordelen!

Opgericht in: 2020
Hoofdkantoor in: New York
Focus: Hoogwaardige Amerikaanse televisie en films
Betalingsvorm: abonnement
Prijs: €5,99 of €7,99 per maand

De Amerikaanse betaalzender HBO trok eerder al overzeese aandacht door hitseries als Band of Brothers en The Sopranos uit te brengen. Als vaandeldrager van 'quality TV' zochten ze al langere tijd naar een goede manier om de stap te zetten naar VOD, met onder andere de uitprobeersels HBO Now en HBO Go.

In 2020 werd HBO Max gelanceerd, die ondertussen succesvol de catalogi van HBO en Warner Bros. beschikbaar heeft gesteld binnen en buiten Noord-Amerika. De aankomende fusering tussen Warner Bros. en Discovery in 2023 zal aan de mix ook de programma's van Discovery+ toevoegen en zelfs leiden tot een mogelijke nieuwe naam: Max (niet te verwarren met de Nederlandse Omroep Max").

AanbodHBO heeft voor lange tijd gelijk gestaan voor kwalitatieve televisie, wat op HBO Max wordt gecombineerd met beroemde kaskrakers van filmstudio Warner Bros. Op de interface van HBO Max wordt dit verschil ook direct aangegeven door duidelijk 'film' en 'serie' te scheiden van elkaar.

Door de aanzienlijke rol van Warner Bros. in de filmgeschiedenis zijn er ook vele opvallende en uiteenlopende titels te vinden op HBO Max. In Space Jam 2 komen op ludieke wijze bijna alle hoeken van hun filmuniversa aan bod, waaronder de films van Harry Potter, de shorts van Looney Tunes en de superhelden van DC.

Deze verschillende hoeken worden overzichtelijk verdeeld over verschillende hubs, die gemakkelijk te vinden zijn via de menubar. Deze hubs zijn: HBO, Max Originals, Warner Bros., DC en Cartoon Network (die gelijk dient als de kinderhoek van het platform).

Vijf van de bekendste titels op HBO Max zijn:
1. Game of Thrones
2. The Last of Us
3. Casablanca
4. Euphoria
5. The White LotusBeschikbaarheidDe diensten van HBO Max zijn beschikbaar in Europa en Noord- en Zuid-Amerika met ondertussen meer dan 142 miljoen gebruikers.

Op praktisch alle Smart TV's en populaire consoles is de dienst te downloaden. Daarnaast heeft HBO Max ook een eigen app en is de dienst beschikbaar via alle internetbrowsers.

Prijzen en abonnementenHet goedkoopste abonnement (Basic) kost €5,99 per maand. Voor €7,99 per maand is het standaardabbonement (Standard) beschikbaar.

Bij Basic kan de gebruiker slechts 1 scherm tegelijk gebruiken, is er het maximum van 5 gedownloade titels en is de beeldkwaliteit in HD. Bij Standard kunnnen 3 schermen tegelijkertijd worden gebruikt, zijn er maximaal 30 gedownloade titels mogelijk en is de beeldkwaliteit Full HD of 4K.Onze tipHBO Max is ondertussen een serieuze speler geworden met een daarbijbehorende catalogus. Voor goedkope wegkijkers kan je bij HBO Max lang zoeken door het grote aanbod uit bekende franchises en succestitels. De dienst weet met gebruiksvriendelijke interfaces en kwalitatieve content wereldwijd kijkers te charmeren, die nog lang niet uitgekeken zijn.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste series én kunnen genieten van de beste films en televisie van de afgelopen eeuw, dan zit je bij HBO Max helemaal goed!


Ga zelf naar HBO Max


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deelnemers blootgesteld aan bizarre omstandigheden tijdens opnames 'Squid Game: The Challenge'
Series / Nieuws

Deelnemers blootgesteld aan bizarre omstandigheden tijdens opnames 'Squid Game: The Challenge'

Bizarre omstandigheden voor de deelnemers tijdens 'Squid Game: The Challenge'.

De serie Squid Game was een enorm succes. Zo een groot succes dat er nu ook meerdere reality-varianten op het programma worden gemaakt waarbij deelnemers tegen elkaar moeten strijden voor een enorme geldprijs. De omstandigheden bij Squid Game: The Challenge blijken wel heel verschirkkelijk te zijn.

4,56 miljoen dollar


In de realityshow strijden de 456 deelnemers voor een pot van $4,56 miljoen! De opnames zijn vorige week begonnen in de Cardington Studios in het Verenigd Koninkrijk.

Red light, Green light


Er zijn al de nodige negatieve verhalen naar buiten gekomen over de omstandigheden waarin de show wordt opgenomen. Bij het eerste spel 'Red Light, Green Light, was het bijvoorbeeld minus 3 graden Celsius in de studio.
In die temperatuur moesten de kandidaten urenlang roerloos blijven staan. Daarbij zou één kandidaat afgevoerd zijn op een brancard. Netflix ontkent de beschuldigingen.

228 mensen gesneuveld


Naar verluidt zijn er bij de eerste opdracht al 228 mensen gesneuveld. De afvallers klagen over het feit dat de opname van dat eerste spel maar liefst negen uur duurde, iets waarvan de deelnemers niet op voorhand op de hoogte waren. "Een spel waarvan ik verwachtte dat het vijf minuten zou duren, duurde negen uur, in de vrieskou, zonder jas", zegt een kandidaat. "We kregen geen waterpauze, toiletpauze of eten. Mensen kregen niet hun medicijnen die ze nodig hadden."

Hotel


De afvallers moesten allemaal meteen gaan slapen zonder zich om te kleden of te douchen. Sommigen van hen waren de dag erna namelijk opnieuw nodig voor opnames en moesten daarbij hun met fake bloed bevuilde outfit aanhebben. Op hun hotelkamer was hun bagage wel aanwezig, maar die was op slot.

Niet heel onlogisch als je met zo een spelshow meedoet, dat de omstandigheden wat bizar zijn, lijkt ons. De afvallers overwegen echter een rechtszaak.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen King gelooft dit detail in 'The Last of Us' echt totaal niet
Series / Nieuws

Stephen King gelooft dit detail in 'The Last of Us' echt totaal niet

De makers van The Last of Us hebben volgens Stephen King een grote fout gemaakt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is redelijk veilig om te zeggen dat bijna iedereen die The Last of Us heeft gezien, nu een trouwe fan is. Ook Stephen King heeft de eerste paar afleveringen van de hitserie gezien, maar hij gelooft dit detail echt totaal niet.

The Last of Us is een tijdje geleden juist geprezen voor de details toen de piano kikker viraal ging. Hoewel dit niet het originele plan was, is de kikker is nu overal te zien.

Dit detail heeft het alleen iets minder gedaan. Stephen King en heel wat fans hebben op Twitter hun frustraties met een bepaalde scène uit aflevering 3 geuit.

De scène in kwestie


Het gaat om een scène van aflevering 3, waarin Joel een paar stenen op elkaar legt. Het is een prachtig landschap, maar op het scherm staat dat deze plek 10 mijl ten westen van Boston is.

Volgens King en heel wat fans die bekend zijn met de omgeving rondom Boston zeggen dat dit pure onzin. Op Twitter hebben ze laten weten dat dit prachtige landschap helemaal niet lijkt op de steden en buitenwijken rondom Boston.

Bekijk hieronder de Tweets en stream The Last of Us op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wednesday moet single blijven in seizoen 2 vindt actrice
Series / Nieuws

Wednesday moet single blijven in seizoen 2 vindt actrice

Hoewel fans meer liefdesdrama willen zien, vindt actrice dat Wednesday single moet blijven in seizoen 2.

In seizoen 1 van Wednesday heeft onze favoriete Addams het wel druk gehad met alle jongens om haar heen. Hoewel veel fans Wednesday graag in een relatie zien, is deze actrice er helemaal niet mee eens.

Het zal misschien een verrassing zijn voor velen, maar het is niet Jenna Ortega die dit gezegd heeft. Het is haar co-star Emma Myers, die Wednesday's beste vriendin Enid Sinclair speelt.

Enid was in het eerste seizoen betrokken bij het moordmysterie dat Wednesday op probeerde te lossen. Zo zijn ze dan ook goed bevriend geraakt met elkaar en heeft Enid niet alleen het moordmysterie, maar ook Wednesday's liefdesleven goed kunnen volgen.

Nog even geen relatie


Hoewel Enid misschien ontzettend enthousiast zou worden van het idee dat Wednesday een relatie kan krijgen, is Myers iets minder uitbundig. De jonge actrice vindt juist dat Wednesday even zou moeten wachten met een relatie.

Dit is wat ze erover zei in een interview met Variety:
"Alles is mogelijk in de serie. We hebben helemaal niet echt over richting gesproken, dus ik weet niet echt wat het plan is voor wat dan ook. Ik heb wel het gevoel dat Wednesday in ieder geval voor een tweede seizoen single moet blijven. Ze heeft net een heel fiasco gehad met haar mannen, ze moet het even opzij leggen".

Bekijk hieronder een video over Wednesday en Tyler en stream Wednesday op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Februari wordt dé maand van Britse en Ierse series op NPO Plus
Series / Featured

Februari wordt dé maand van Britse en Ierse series op NPO Plus

NPO Plus kan rekenen op veel nieuwe aanwas uit Groot-Britannië deze maand.

De maand februari vormt weer een goudmijn voor abonnees van NPO Plus, die kunnen rekenen op meerdere sterke internationale series. Ditmaal staan er series uit Ierland, Wales en Engeland op het menu. Check ze gauw hieronder!

Normal People | BNNVARA | Vanaf 2 februari op NPO Plus en vanaf 28 februari op NPO2 en NPO StartDe twee jonge geliefden Marianne en Conell komen allebei uit volstrekt andere milieus in Ierland, maar dat kan het aangaan van een romantische verhouding niet weerhouden. Wanneer de moeder van Connell start als poetsvrouw bij de ouders van Marianne, betekent dat ook het prille begin van hun geheime relatie.

Leer meer over de serie bij NPO Start, of bekijk de trailer gauw hieronder!Hidden 3 | KRO-NCRV | Vanaf 1 februari op NPO Plus en NPO 2Politie-inspecteur Cadi John heeft zich laten overplaatsen naar Wales om voor haar zieke vader te kunnen zorgen. Wat volgt zijn meerdere curieuze zaken, waaronder een onderzoek naar een lijk in een rivier en de betrokkenheid van twee broers met duistere geheimen…

De eerste 2 seizoenen met andere politiezaken zijn nu al te streamen bij NPO Plus.The Responder | KRO-NCRV | Vanaf 17 februari op NPO Plus en NPO 2Martin Freeman speelt in dit Britse politiedrama de politieagent Chris Carson die vaak in aanraking komt met de onderwereld van Liverpool. Dit komt maar slecht samen met zijn bestaande psychologische problemen. Hij zit er dan ook totaal niet op te wachten om een nieuwe partner, Rachel, op te moeten leiden…

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie van 'Jackass'-ster Johnny Knoxville na 1 seizoen alweer gecanceld
Series / Nieuws

Serie van 'Jackass'-ster Johnny Knoxville na 1 seizoen alweer gecanceld

De serie 'Reboot' waarin onder andere Johnny Knoxville speelt, wordt na 1 seizoen alweer gecanceld.

Jackass-ster Johnny Knoxville acteerde sinds kort in een sitcom op de streamingsdienst Hulu. De serie genaamd Reboot is nu na één seizoen alweer gecanceld, dit tot ongeloof van Knoxville zelf.

Plot en acteurs


Reboot is een comedyserie van Steve Levitan, één van de makers van de met een Emmy bekroonde familie-sitcom Modern Family. De serie volgt op komische wijze een groep disfunctionele mensen die de nodige problemen hebben zowel in hun privéleven als op hun werk.

Naast Knoxville zijn er ook rollen voor Keegan-Michael Key, Rachel Bloom, Judy Greer, Krista Marie Yu en Paul Reiser.

Johnny op Insta


In een Instagram-bericht betreurt Johnny Knoxville de annulering van de serie. Hij wijst erop dat de serie overwegend positieve recensies krijgt van de critici en ook is genomineerd voor de nodige awards.

Knoxville voegt eraan toe dat het werken aan de serie een van de hoogtepunten was van zijn acteercarrière en dat hij hoopt dat een ander netwerk de serie voor de komende seizoenen zal oppikken.

Bekijk op instagram


Verrassend


Een verrassende keuze van Hulu die met Steven Levitan en de sterrencast toch een zeer sterk team had neergezet voor deze serie. De verwachting was dan ook dat de serie langer de tijd zou krijgen. Echter dat blijkt niet het geval.

Toch nog tweede seizoen?


Hulu heeft nog geen reden gegeven voor de annulering, maar voor de hand lijkt te liggen dat het aantal kijkers toch flink tegenviel. De vraag is nu of er nog een andere partij is die de serie gaat overnemen.

Kijk de serie hier op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
 Grote problemen in volgende aflevering 'The Last of Us'
Series / Nieuws

Grote problemen in volgende aflevering 'The Last of Us'

Het ziet er niet goed uit voor Ellie en Joel in de volgende aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering na aflevering komen we meer te weten over het avontuur en de wereld van Ellie en Joel. Nu is de teaser trailer van aflevering 4 uitgekomen en deze hint naar ontzettend grote problemen!

Op het eind van aflevering 3 hebben Ellie en Joel de afscheidsbrief van Bill gevonden. Daarna hebben ze een oude Chevy S10-truck kunnen gebruiken om de veilige plek te verlaten en verder op zoek te gaan naar Joels broer Tommy.

Joel heeft al een hele tijd niks meer gehoord van Tommy, dus nu gaat hij zelf onderzoeken wat er met hem gebeurd is. Tegelijk hoopt hij dat zijn broer weet wat ze met Ellie aan moeten, aangezien Tommy bij de Fireflies zat.

Grote problemen in aflevering 4


Niet alles in de trailer is ernstig. In het begin zien we namelijk hoe Ellie moeite heeft met kaartlezen en dat ze koffie maar niks vindt. Misschien heeft haar school haar inderdaad toch niet de belangrijke dingen geleerd.

Al snel in de preview komen Joel en Ellie aan in een stad waar ze ruzie krijgen met andere mensen. Al met al ziet het er niet goed uit voor ons favoriete duo in de trailer.

Bekijk hieronder de preview en stream The Last of Us op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze krachten in serie 'The Power' van Prime Video
Series / Trailer

Mysterieuze krachten in serie 'The Power' van Prime Video

In de serie beschikken tienermeisjes over mysterieuze krachten en de ambitie om die te gebruiken.

Beyoncé zong het al: "Who run the world"? De nieuwe Prime-serie The Power geeft een eenduidig antwoord op haar vraag door tienermeisjes superkrachten te geven en de huidige autoreiteiten te doen wankelen.

De nieuwe fantasyserie van Prime Video schetst een hedendaagse wereld, waar een bizar fenomeen zich voltrekt. Zonder verklaring kan een groep tienermeisjes in de Verenigde Staten met enkel wilskracht elektriciteit genereren.

Deze superkrachten leiden eerst tot vermaak en onschuldig kattenkwaad op school, maar al snel ontaardt er een grotere strijd tussen deze bevolkingsgroep en de mensen aan de macht. Een revolutie begint, met een sprankje elektriciteit.

De trailer van The Power


In de hoofdrollen zijn de volwassenen Toni Collette en John Leguizamo te zien, die de crisis onder controle moeten zien te houden. Vanaf 31 maart zal de serie te zien zijn bij Prime Video.

Check hieronder gauw de nieuwe trailer van [i]The Power.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De gastrol die niemand heeft gezien in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

De gastrol die niemand heeft gezien in 'Game of Thrones'

Er zijn in 'Game of Thrones' de nodige gastrollen gespeeld door beroemdheden.

In Game of Thrones zijn een aantal gastrollen vertolkt door beroemdheden. De bekendste cameo is natuurlijk die van Ed Sheeran die een lied zong als soldaat van de Lannisters. Er zijn echter meer celebrities in de serie verschenen.

Zo had Rob McElhenney, bekend van zijn sitcom: It's Always Sunny in Philadelphia ook een rol in Game of Thrones. Hij verscheen in aflevering 1 van seizoen 8 als een soldaat van de Ironborns. Deze cameo is een stuk lastiger te herkennen dan die van Sheeran. McElhenney loopt rond als soldaat met een gruwelijke gezichtswond.

Bekijk op instagram


Fan


Rob McElhenney was al heel lang fan van Game of Thrones en is een vriend van de showrunners Benioff en Weiss. McElhenney mocht vervolgens een gastrol spelen in zijn favoriete serie en Benioff en Weiss schreven en aflevering voor It's Always Sunny in Philadelphia. Voor de liefhebbers: het gaat hierbij om de aflevering 'Flowers for Charlie'

Muzikanten


Er zijn nog wat beroemdheden die hun opwachting hebben gemaakt in Game of Thrones, bijna altijd betroffen dit muzikanten die in de serie ook muzikanten speelden. Zo verscheen Will Champion, de drummer van Coldplay, als de drummer van de groep muzikanten die speelde tijdens 'The Red Wedding'. Gary Lightbody van Snow Patrol verscheen in seizoen 3, als een musicerende Bolton-soldaat.

IJslanders


De IJslandse rockband Sigur Rós verscheen in seizoen 4 tijdens de bruiloft, die eindigde met de vergiftiging van koning Joffrey. De IJslandse band Of Monsters And Men speelde de muzikanten van een theatergroep in Braavos in seizoen 6.

Kijk Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe Titan Captain in trailer 'Star Trek: Picard' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuwe Titan Captain in trailer 'Star Trek: Picard' seizoen 3

De trailer met de nieuwe captain van de USS Titan is nu te bekijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog even en de Star Trek-crew is weer bijeen. Nadat hier en daar teasers zijn gedropt, zien we nu dan de wie de nieuwe captain wordt van de USS Titan.

Op de jaarlijkse Star Trek Day werd er al één en ander vrijgegeven.

De rang van Seven of Nine


Op de Star Trek Day-trailer zien we Seven of Nine (Jeri Ryan) aan boord van de USS Titan. Sinds het einde van seizoen 2 is Seven dus toegetreden tot Starfleet:Seven is dus onderdeel van de USS Titan, ook neemt ze plaats in de bestuursstoel. Dit maakt haar echter geen captain.

Blijkens de drie kralen op de kraag van haar uniform heeft Seven de rang van commander. Deze staat vlak onder de captain en mag onder bepaalde omstandigheden ook de taken van een captain overnemen.

Captain te zien in de eindtrailer


Todd Stashwick (12 Monkeys) zal de rol van USS Titan-captain voor zijn rekening nemen. De naam van het personage is vooralsnog niet vrijgegeven. Wel heeft hij zo te zien de benodigde vijf kralen, die de rang van captain aangeven. De eindtrailer kun je hieronder bekijken.

Nu de kralen geteld zijn en iedereen aan boord is, is dan nu het aftellen begonnen voor het welbekende "engage!"

Op 23 februari 2023 gaat Star Trek: Picard in première op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: de verlengde versie van 'Spider-Man: No Way Home'
Films / Nieuws

Nieuw op Netflix: de verlengde versie van 'Spider-Man: No Way Home'

De Extended Version van 'Spider-Man: No Way Home' knalt dan ook gelijk de top 10 in van Netflix.

De Extended Version van Spider Man: No Way Home is nog niet lang te zien op Netflix, maar staat gelijk al in de top 10 van films.

De belangstelling voor deze film is dan ook echt nog groot te noemen want hij staat ook op de 4e positie in de dagelijkse top 10 van Netflix.

Extended Version


In het jaar 2021 was Spider-Man: No Way Home één van de best verdienende films van het jaar. Netflix geeft ons nu de Extended Version. Deze film was vorig jaar al te zien toen deze Extended Version in de bioscoop verscheen. Helaas verscheen deze niet in alle bioscopen en waren er heel wat mensen teleurgesteld dat ze hem niet hadden kunnen zien.

Netflix is daar dan nu de redder in nood want daar kunnen we de film nu streamen tot blijdschap van vele fans.

Synopsis


In Spider-Man: No Way Home kan Peter Parker er niet aan wennen dat iedereen weet dat hij Spider-Man is. Wanneer het ook het leven van zijn vrienden negatief begint te beïnvloeden vraagt hij Doctor Strange om hulp. De wereld moet vergeten dat Peter Parker Spider-Man is, maar de spreuk die dat teweeg moet brengen gaat mis en Spider-Man ziet ineens een hoop oude bekenden terug maar ook nieuwe gezichten.

Cast


In Spider-Man: No way Home zien we niet alleen Tom Holland terugkeren als Spider-Man maar ook Andrew Garfield en Tobey Maguire. Zij knallen samen met Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon en Benedict Wong van het scherm af. Ook zien we Jamie Foxx, Willem Dafoe en Alfred Molina terugkeren in hun oorspronkelijke rollen.

Trailer


Bekijk hier nog de gave trailer van Spider-Man: No Way Home welke je nu kan gaan streamen op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pedro Pascal is terug voor 'The Mandalorian' in nieuwe tv-spot seizoen 3
Series / Trailer

Pedro Pascal is terug voor 'The Mandalorian' in nieuwe tv-spot seizoen 3

Het derde seizoen van de Star Wars-spinoff staat al bijna om de hoek!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Pedro Pascal verovert de harten van kijkers wereldwijd via meerdere series. Van Game of Thrones tot The Last of Us, we weten er geen genoeg van te krijgen. Nu is hij tevens te zien in een van de eerste tv-spotjes voor The Mandalorian seizoen 3!

In het spotje van de Lucasfilm-serie zijn wederom Mando en Grogu's wilde avonturen te zien tijdens hun reis naar Mandalore. Dit voorjaar zal het derde seizoen van de populaire Star Wars-serie uitkomen.

Pedro Pascal zal terugkeren als een eenzame Mandalorian. Voor het nieuwe seizoen verscheen Pascal's Din Djarin eerder in Disney+'s The Book of Boba Fett, waarin Djarin en Grogu herenigd werden na de gebeurtenissen uit seizoen 2.Waar gaat seizoen 3 van The Mandalorian over?


De synopsis van het derde seizoen luidt: "De reizen van de Mandalorian door het Star Wars-sterrenstelsel gaan verder. De ooit eenzame premiejager Din Djarin heeft zich ondertussen herenigd met Grogu."

De synopsis gaat verder: "Ondertussen worstelt de Nieuwe Republiek om de Melkweg weg te leiden van haar donkere verleden. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken terwijl Grogu en hij hun reis samen voortzetten."

Bekijk hieronder de video! Vanaf 1 maart zal het derde seizoen van The Mandalorian te vinden zijn bij Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans willen dat 'The Last of Us'-acteur Nick Offerman in de prijzen gaat vallen
Series / Nieuws

Fans willen dat 'The Last of Us'-acteur Nick Offerman in de prijzen gaat vallen

Fans van The Last of Us zijn lovend over het acteerwerk van Nick Offerman in de derde aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De derde aflevering van The Last of Us was de eerste aflevering die écht afweek van de game, maar dat gebeurde op de beste manier mogelijk. Geweldig schrijfwerk en bovendien fantastisch acteerwerk staan in deze aflevering centraal.

In het begin zien we Joel en Ellie, maar al gauw maken we een sprongetje terug in de tijd om vervolgens een groot deel van de aflevering met Bill en Frank door te brengen. Deze twee personages worden gespeeld door Nick Offerman en Murray Bartlett respectievelijk.

The Last of Us aflevering 3


We zien hoe deze personages elkaar leerden kennen en de tijd na de uitbraak met elkaar doorbrachten. Het is een emotioneel verhaal dat tragisch voor ze eindigt, maar ergens was het ook wel weer mooi. De aflevering wordt gedragen door het goede schrijfwerk en de fantastische optredens van beide acteurs.

Op het internet zijn fans van The Last of Us echter vooral te spreken over het acteerwerk van Offerman, oftewel Bill.

Nieuwe afleveringen van The Last of Us verschijnen iedere maandag op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bloedstollende misdaadserie 'Incognito' bijna te zien op Videoland
Series / Trailer

Bloedstollende misdaadserie 'Incognito' bijna te zien op Videoland

Zal deze Videoland-versie van 'Undercover' zijn rivaal bij Netflix kunnen evenaren?

Een nieuwe misdaadserie van eigen bodem dient zich aan: de Videoland Original Incognito. Een undercover-agent infiltreert het leven van de doodgewone Lize om te bezien welke maskers zij allemaal voorhoudt. Check snel hieronder de teaser!

De misdaadserie past goed in het rijtje misdaadseries Sleepers en Judas, die al eerder uitkwamen bij Videoland. Maar of het hetzelfde succes als de Netflix-variant Undercover zal gaan behalen, is voor nu de grote vraag.

Volgens RTL zal het verhaal gaan over undercover-agent Felix, gespeeld door Dragan Bakema, die het leven van Lize infiltreert, die wordt gespeeld door Melody Klaver. De scheidslijn tussen wat echt is en wat niet vervaagt, en brengt Felix al gauw in levensgevaar.

Bijna te zien bij Videoland


De spannende misdaadserie is geproduceerd door Chantal van der Horst voor Column Film en is geregisseerd door Thomas Korthals Altes. Vanaf 17 februari zal de zesdelige serie te vinden zijn in de catalogus van Videoland.

Bekijk hieronder vast de eerste beelden van Incognito!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jack Quaid deelt bloederige foto vanaf set 'The Boys' seizoen 4
Series / Nieuws

Jack Quaid deelt bloederige foto vanaf set 'The Boys' seizoen 4

Acteur Jack Quaid heeft een bloederige foto gedeeld vanaf de set van The Boys.

Jack Quaid, de acteur van Hughie in The Boys, heeft een bloederige foto gedeeld op Instagram van tijdens het filmen van het aankomende vierde seizoen.

Het zal ook eens niet. Fans van The Boys zullen maar al te goed weten hoe vaak het voorkomt dat Hughie volledig onder het bloed van een ander zit. Gelukkig niet van zichzelf, in ieder geval, maar de situaties zijn vaak verre van ideaal.

The Boys seizoen 4


De Amazon Prime Video-serie The Boys is namelijk een bloederige rit van begin tot einde. Momenteel staan er drie seizoenen van online, met het vierde seizoen momenteel in productie. Op de Instagram-foto zien we dat ook in seizoen vier Hughie het zwaar te verduren gaat krijgen, maar laten we eerlijk zijn: wie had dat anders verwacht?

In de reacties op zijn Instagram-post reageert het account van The Boys gepast: "Nieuwe look voor Hughie, we hebben hem nog nooit zo bedekt in bloed gezien."

Het vierde seizoen van The Boys moet dit jaar nog verschijnen. Hoewel we er nog niets van hebben gezien, lijkt een release in de zomer of herfst vrij waarschijnlijk.

The Boys is te zien op Prime Video.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit zijn 4 van de beste James Bond-films en op deze streamingdienst kijk je ze
Series / Featured

Dit zijn 4 van de beste James Bond-films en op deze streamingdienst kijk je ze

We helpen je de beste Bond te kiezen uit 25 films.

Met in totaal 25 James Bond-films is het moeilijk om de meest iconische te kiezen. Welke geeft de ultieme Bond-garantie? We zetten de mooiste 007-films voor je op een rijtje.

Goldeneye


Voor Millennials is Goldeneye met Pierce Brosnan de ultieme kennismaking met James Bond. De acteur is charmant, gevat en kan droog uit de hoek komen. 007 moet de wereld van ondergang redden.

Dit keer door een aanval van een satelliet op een grote Europese stad te voorkomen. Maar waar is deze schotelantenne gevestigd? Sean Bean speelt de antiheld en de Nederlandse Famke Janssen vertolkt zijn psychopathische handlanger.

Goldfinger


Onder de fans steekt Goldfinger met kop en schouders boven de andere films uit. De schurk die, zo gaat het gerucht, alles in goud kan veranderen bereikte gelijk een iconische status met zijn puntige reactie op Bonds vraag:

"Do you expect me to talk?...", vraagt Sean Connory als 007. "No, Mr. Bond. I expect you to die." Ook de kleine Oddjob met zijn gevaarlijke hoed spreekt tot de verbeelding.

Skyfall


Bond valt diep vanuit de lucht, maar komt hij nog overeind? De film bevat alle basiswaarden waar Bond-fans zo van houden. Geen ingewikkelde gadgets, maar optimaal gebruikmaken van de omgeving.

Om zo een voordeel te genereren ten opzichte van vaak, onzichtbare en altijd, onberekenbare tegenstanders.No Time To Die


Met de nieuwste Bond-film is duidelijk een andere weg ingeslagen dan voorheen. Was de Britse geheim agent eerder alleen werkzaam en daadkrachtig. Nu is de nieuwe Bond vooral emotioneel, twijfelt over zijn keuzes, reflecteert en heeft zelfs een gezin.

De rol van 007 in het agentschap wordt tijdelijk overgenomen door een vrouw. De makers van No Time To Die proberen zo een breder publiek te bereiken en mee te gaan in de steeds meer gangbare, sociale ethiek van gelijkwaardige, onderlinge verhoudingen.Wie wordt de nieuwe 007?


Daniel Craig is gestopt als James Bond. Er spelen geruchten dat de nieuwe 007 wel eens een vrouw zou kunnen zijn. Dit is nog niet officieel bevestigd en wordt allemaal goed geheim gehouden door de producenten.

No Time To Die is ook de enige film in dit rijtje die je alleen met een Prime Video-abonnement kan kijken. Voor een andere, favoriete Bond-film betaal je 3,99 euro extra.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.